05.09.2015 | 0:02
Кой финансира бежанските потоци към Европа?
Едната цел на финансовия интернационал, който „организира“ вълната от мигранти, е да се продължи глобалистичната политика на заличаване на традиционните култури

Сръбското издание „Курир“ публикува преди десетина дни мнението на политическия наблюдател и журналист Миленко Неделковски от Скопие, който смята, че е много подозрителен фактът, че 90% от мигрантите, които пристигат в Македония и Сърбия, са мъже. Той е уверен, че преселението в Европа на стотици хиляди млади мъже без документи, но разполагащи с достатъчно евро, за да платят добирането си до определена европейска страна, свидетелства за целенасочена и добре финансирана акция.

В тази връзка той припомня, че „след войната между Сърбия и НАТО“ Македония е приела около 150 хиляди албанци, което напълно е променило етническата й структура. Възможно е инициирането на масово преселение на мюсюлмани в европейските страни да преследва хвърлянето на Европа в хаос. Което, от своя страна, може да премахне от световната сцена един такъв сериозен икономически конкурент на САЩ като Европейския съюз – смята македонският анализатор.

„Курир“ цитира данни на пограничната полиция на западната ни съседка, според които 90% от мигрантите от мюсюлманските страни посочват като свой рожден ден датата 1 януари на една и съща година. И нямат документи, по които може това да се провери. Налага се да се изпращат в Интерпол пръстови отпечатъци, но отговорът оттам се бави няколко месеца. А и международната организация на криминалната полиция не разполага с надеждни бази данни за Африка и Азия, особено за страните, където се води война.

Изданието съобщава също, че миграционните потоци в европейско направление се финансират чрез „правозащитните“ организации на Ротшилд и уточнява, че стойността на „доставката“ до Европа по море е 3000-3500 евро, а до конкретна страна в ЕС – между 7 и 11 хиляди евро.

По мнението на Неделковски, с това може би се преследват няколко цели. Едната е да се продължи глобалистичната политика на заличаване на традиционните култури. Мигрантите са призвани да предизвикат криза в идентичността на европейските народи, на техните традиционни европейски култури и ценности чрез т. нар. мултикултурализъм, т. е. ликвидиране на понятията от местната, родната, доминиращата им култура. Тъй като всички са равни – и мюсюлманите, и християните, и арабите, и немците (в Германия например), това значи нито една култура да няма преимущество. С други думи, самото понятие „култура“ ще трябва да изчезне и да остане само „толерантната салата“, смята македонският политически наблюдател.

Напливът на мигранти, според него, е предизвикан не толкова от разрушаването от Запада на техните родини (Либия, Сирия, Ирак), колкото  от рязко увеличилото се в последно време финансиране на миграционните вълни, залели Стария континент. Много е възможно една от поставените цели да е предизвикването на шок в управленските структури на ЕС, за да може след това финансовият интернационал да реформира бюрократичните му структури по по-удобни за него си шаблони.

1 коментар

  1. Хах каза:

    Как,кой финсира?САЩ И ТУРЦИЯ

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране