16.08.2023 | 15:23
Коя е простреляната жена при екзекуцията на Алексей Петров
Знае се само, че е успяла да опише килъра, уцелил право в дясното око бившата барета

Различни версии за самоличността и състоянието на жената, простреляна при убийството на Алексей Петров циркулират в мрежата от около час. По непотвърдени засега данни на NovaTV, тя е починала след кратък престой в болницата, където е приета в тежко състояние.

Контрастна е информацията на bTV обаче. Според телевизията, тя е жива и дори е ясно как се казва. По техни данни тя се казва Мирослава Спасова и е управител на „ЛевИнс”.

Според 24chasa.bg обаче нейното име е Ива Павлова – спътницата на Алексей Петров в живота през последните 25 години, от която засега е категорично ясно само, че тя е успяла да даде първоначално описание на килъра – мъж, облечен в камуфлажни дрехи и носещ маска.

Той е стрелял на месо по двамата. Успял е да улучи Алексей Петров право в дясното око.то бившата барета има и дъщеря, кръстена на майка му. Между двете публикации съвпада само това, че тя е собственик на застрахователната компания „ЛевИнс”. Според медията тя е била поставена в медикаментозна кома и е в тежко състояние.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране