12.01.2021 | 11:42
Край на войната Нинова-Радев
Президентството не воюва със социалистите, заяви Румен Радев

Консултациите за провеждането на честните избори в условия на пандемия на „Дондуков“ 2 сложиха край на войната, запалена от шефката на БСП Корнелия Нинова с президента Румен Радев. Още в началото на срещата между „Позитано“ 20 и тандема Радев-Йотова, и двете страни обявиха, че вражда между тях няма.

Нинова първа подкани Радев да разсее съмненията за търкания с БСП. Тя влезе във видимо приповдигнато настроение в залата на „Дондуков“ 2 и  заяви, че е време тази тема да бъде затворена, като подчерта, че тя и екипът й не воюват с президентската институция.

„Никога с г-жа Йотова не сме давали повод да се мисли, че имаме раздор с БСП. Напротив, навсякъде, където ходим, имаме открит диалог с всички български социалисти. Ние сме подкрепени и издигнати от БСП и сме поели ангажимент да представляваме тези хора за една по-справедлива България. Никога не сме отстъпвали от него. Винаги сме подкрепяли усилията партията да се изгражда като силна опозиция, от която България има нужда, защото без това демокрацията залинява“, коментира Радев.

Йотова бе категорична, че никога не е забравяла откъде е тръгнала и няма намерение да се отказва от соцкорените си.

Радев допълни, че явно други политически играчи имат интерес от тази тема, с което я приключи.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране