19.09.2019 | 10:58
Роналдо се изповяда: За починалия си баща-алкохолик, богатството и секс тормоза
Имам 17 коли, най-много обичам да карам комфортния Ролс-Ройс, сподели звездата

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо, който сега защитава екипа на Ювентус, не успя да сдържи сълзите си, когато журналистът Пиърс Морган му показа видео на баща му. Оказва се, че португалецът никога не е виждал клипа, в който Жозе Динис Авейро казва колко се гордее с постиженията на сина си преди Евро 2004 в Португалия.

„Той така и не разбра колко велик си станал, нали?“, пита Морган плачещия Роналдо.

Баща му умира едва на 52 години през 2005 година, когато черният му дроб отказва. Той е бивш военен, който посяга към чашката.

„Той не видя нищо, не видя, че съм номер 1, не видя как получавам награди, не видя какъв съм станал, казва Роналдо. – Семейството ми видя, майка ми, братята ми, дори моят най-голям син видя, но баща ми, той не видя нищо. Това беше…той умря млад.“

Футболистът споделя, че „не е познавал баща си на 100%“, тъй като той бил алкохолик и трудно се провеждал нормален разговор с него.

Пиърс Морган засегна и друга, тежка за Роналдо, тема – обвиненията в сексуален тормоз. Футболистът сподели, че се е чувствал засрамен и отбягвал гледането на телевизия, особено с децата си.

„В деня, когато новината се появи, бях у дома с приятелката си. Пуснах телевизора, за да видя новините. Изведнъж започнаха да говорят, че Кристиано Роналдо е направил това и онова. Чух, че децата започнаха да слизат по стълбите и трябваше да сменя канала, защото ме беше срам. Почувствах се засрамен. Просто смених канала, за да не види Кристиано Джуниър, че баща му е злодей“, споделя Роналдо.

За приятелката си Джорджина, той казва, че е „любовта на живота му“: „Отворих сърцето си за нея и тя за мен.“

Португалската звезда направи и любопитно сравнение между своя любим гол и секса с половинката му Джорджина. Кристиано призна, че харесва най-много гола си срещу настоящия си отбор Ювентус със задна ножица. Той прониза Джиджи Буфон с екипа на Реал (Мадрид), а дори феновете на „Старата госпожа“ го аплодираха.

На въпрос дали попадението е по-хубаво от секса, Роналдо отговори с усмивка на лице:

„По-хубав от секса? Честно, не. Не и щом съм с моята Джо.“

За португалеца се знае, че е натрупал и солидно богатство. „Не съм на 100 процента сигурен, но в банковата ми сметка има добри пари. Колите ми са 17, струва ми се. Най-много обичам да карам комфортния Ролс-Ройс. Имам също по два автомобила Бугати, Ферари и Макларън”, поясни CR7.

Относно отношенията му с Лионел Меси, европейският шампион каза следното: „За мнозина беше изненада, че си говорихме на церемонията на УЕФА. Не сме приятели, но делим футболната сцена от 15 години и имаме добри отношения. Той ме кара да ставам по-добър като играч, както и аз него. Меси е най-добрият футболист, срещу когото ми се е налагало да играя.“

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране