18.01.2015 | 19:49
Кучета изядоха 24-годишен младеж
Псетата нахапали и мъжкото достойнство на несретника

24-годишен ром бе нахапан от две немски овчарки, пострада и мъжкото му „достойнство“.

Инцидентът с 24-годишния Огнян Т. станал към 16 часа на ул. „Броди“ в жк „Струмско“. Собственик на имот, който щял да строи, наел трима роми да му разчистят парцела, надзиравани от три овчарки.

Ромите поработили здраво, пренасяли тухли, чистели боклуци, запалили и няколко стари автомобилни гуми. При горенето им Огнян се поизчернил и тогава на кучетата той им се сторил съвсем непознат. Две от тях се нахвърлили върху рома, като едно от тях сложило лапи на раменете му и вместо да го целуне в уста, впило зъби в раменете му. През това време втората „невминя“ атакувала отдолу. Тя впила зъби в бедрото, а след това и в мъжкия му атрибут. Ромът бил толкова уплашен от вероломното нападение, че се тресял от ужас при качването му в линейката.

Нахапаният на три места, от които долното било най-болезнено, е приет в Спешно-примено отделение на МБАЛ-Благоевград. Освен страхлив, ромът бил и прекалено стеснителен, след дълги кандърми едвам склонил да си смъкне панталоните и покаже „болката“ пред медицинската сестра.

След като раните му са обработени и му е бита инжекция с ваксина срещу тетанус, ромът е освободен за домашно лечение. Препоръчано му е утре да отиде при личния лекар и вземе направление за преглед при специалист-уролог за установяване степента на нараняване от двата кучешки зъба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране