05.02.2015 | 19:48
Кучкова изрисува гаджето си върху торта и го показа
ДПС-активистът се усмихва върху глазурата, досега плейметката го кри

Плеймейтката Елена Кучкова за първи път се осмели и публикува снимка заедно с гаджето си Любомир Ников. Досега, даже и след папарашкия репортаж, на който бяха хванати заедно, тя продължи да мълчи и не е споделяла нито една общо снимка с любимия си.

Повод да прояви чудеса от храброст и смелост беше рождения ден на председателя  на столичната организация на ДПС. На кадъра, който Елена все пак пусна  във Фейсбук, се вижда   торта, специален  подарък за Ников, а върху нея изрисувана от захар и шоколад и безвредни сладкарски бои  – те двамата. Любомир е позирал как  я целува по бузата, а по лицата на двамата греят  широки влюбени  усмивки.

Причината за вкусния подарък е, че „депутатът“, както тя го наричаше пред медиите досега, вчера е имал рожден ден и тя го изненадала с тортата с техните ликове на нея.

Кучкова и ДПС – шефът имат връзка от доста време, но я опазиха в тайна. Имаше прекалено много спекулации по въпроса с кого красавицата дели кревата си и се спрягаха различни имена, включително и това на Ангел Джамбазки, който обаче отрече да я познава.

Плеймейтката не желаеше да разкрива самоличността на истинското си гадже, защото смяташе, че ще навреди на имиджа му, заради своя, който в медиите  е на доста повърхностна кокетка. Тя дори успя 60 дни да мълчи в Брадъра и да не отрони нищо за него, освен че е по-възрастен и се занимава с политика.

От своя страна Ников направил всичко възможно да я спре да влезе в предаването, като дори предложил да й даде същия хонорар на ръка, но тя вече била подписала договора.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране