23.06.2015 | 0:02
Куриоз! Затвор за „О, Боже“ по време на секс
Пастор Джон Хаги от Тексас иска богохулството да се преследва от закона

Пастор Джон Хаги от американския град Сан Антонио в Тексас призовал да се пращат в затвора момичетата, които споменават Бога, докато правят секс, съобщи британският в. „“Дейли мейл“.

Хаги аргументирал своето предложение със забраните в Библията, като напомнил, че в Стария завет сред 10-те божи заповеди се казва „Не споменавайте без нужда името божие“.

Според пасторът проблемът може да изглежда дребен и незначителен в сравнение с други явления, ставащи в света днес, обаче това не е така. „Това (споменаване на Бога по време на секс) е един от мръсните, най-унизителни и греховни примери за използване на името на Господа от тия, които ми идват на ум. Ако зависеше от мен, бих изпратил зад решетките всяка жена или девойка, която постъпва така“ – заявил пасторът.

The Daily Mail не обяснява защо на затвор не трябва да се подлагат мъжете, споменаващи името на Бога при секс или когато мастурбират.

Това не е първият случай, когато изказвания на свещенослужители попадат в медиите. В началото на този месец служителка на Англиканската църква предложира да се говори за Бог в женски род, а през февруари ирландски пастор изказа опасение, че заниманията с йога могат да отведат християните в „царството на тъмата“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране