14.10.2020 | 20:05
Куриоз! Жив човек в ковчег беше откаран на гробищата в Сливен
В момента той е в кома, в реанимация на областната болница
Куриозен и скандален случай от Сливен. Мъж беше обявен за починал и откаран в ковчег на гробищата в града, но там станало ясно, че е жив, съобщава бТВ. Според медиците пациентът се е върнал към жизнените си функции в последствие. В момента той е в кома, в реанимация на областната болница. Сигналът е подаден от служителите на погребалната агенция. Все още не ясно кой е подписал смъртния акт на 72-годишния мъж.

Диньо Минчев и мъжът, обявен за мъртъв са приятели от деца. Вчера имали среща, но той не дошъл. Притеснен, Диньо се обадил на тел. 112. Полицаи разбили вратата, дошъл и медик. „Нито пулс му измери, само го погледна и почна да пише там нещо“, допълни съседът на потърпевшия.

На фиш от Центъра за спешна медицинска помощ стои подпис на фелдшер и заключение, че мъжът е починал. „Даде ми документ и каза: „С този документ отиваш или в кметството, или в общината“. И в общината казахме, че е починал, дадохме това нещо, те ни дадоха смътния акт’, разказа Диньо.

Управителят на погребалната агенция Бисер Тодоров разказа какво са видели неговите служители: „Забелязват, че човека леко трепва, после леко отваря устата – веднага се обаждат. Бърза помощ пристига с полиция, но аз конкретно за случая има смъртен акт.“

Мъжът е приет в реанимация на сливенската болница. Д-р Юлия Бянкова коментира, че всички показатели от клиничните изследвания на възрастния мъж са извън нормите и се намира в много тежко състояние.

От центъра за спешна помощ отказаха да застанат пред камерата ни, но заявиха, че по случая има проверка.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране