10.07.2015 | 17:59
Лъчо Терориста опитал да отвлече самолет през 1983 г.
Заради инцидента се наложило да спрат тока във Варна

Лъчезар Иванов – Терориста получил прякора си заради “проява” през далечната 1983 година, съобщава bTV. Тогава Лъчо заедно с трима авери опитали да отвлекат самолет, изпълняващ полет по линията София – Варна.

Младежите нападнали с ножчета една от стюардесите и накарали екипажа да обърне курс към Виена. Благодарение на самообладанието на пилотите акцията завършила благополучно.Екипажът успял да заблуди четиримата “терористи”, че обръща самолета към Виена, но всъщност продължил курс към Варна. Заради инцидента се наложило да бъде спрян токът на целия морски град.

Днес стана ясно, че Лъчезар Иванов е участвал в няколко фирми, занимаващи се със строителство или за добив на строителни материали.  В повечето фирми участва синът на Лъчезар Иванов, който е кръстен на него и се казва Лъчезар Лъчезаров Иванов. Бащата е прехвърлил дяловете си в повечето фирми на сина си през последните години.

В други от фирмите участва съпругата на Лъчезар Иванов – Светослава.  Сред останалите съдружници на Лъчезар Иванов няма знакови фигури от организираната престъпност или замесени в някакви скандали. По-рано днес стана ясно, че Лъчезар Иванов – Лъчо Терориста бил приятел на братя Галеви и един от основателите на ВИС.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране