25.07.2019 | 14:41
Легенда на Левски пред фалит
На Елин Топузаков и Весела Тотева не им върви в бизнеса

Сериозни финансови затруднения изпитват легендата на Левски Елин Топузаков и дизайнерката Весела Тотева, съобщава „Галерия“. Двойката едва успява да свързва двата края заради натрупани борчове покрай семейните си бизнес начинания.

Никое от тях обаче не потръгна и това принуди Весела и Топчо да започнат да закриват проектите си един по един.

Тотева тихомълком затвори бутика си в столицата, който толкова шумно рекламираше. Пред познати футболната половинка обяснявала, че ще го мести, но истината била, че магазинът отдавна не вървял. Сайтът на модната й линия също е закрит заради неплатен домейн.

В „Инстаграм“ профила на бутика й артикулите са на разпродажба и се предлагат на безценица. По всичко личи, че скоро Тотева вече няма да се изявява като моден дизайнер.

Не по-малко плачевно е и положението при Топузаков. Още миналата година Топчо бе изритан като треньор на Арда (Кърджали), откъдето прибираше над 10 000 лева и бе един от най-високоплатените наставници в родния футбол. След това Елин реши да се преориентира към друго поприще – ресторантьорството.

В началото на годината двойката отвори италиански ресторант – също доста шумно рекламиран. В столичните среди коментират, че заведението така и не потръгнало и Топчо и Весела били на загуба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране