03.11.2019 | 19:23
Легенда в кеча осинови българче – ромче от Сливен, веднага го вкара в залата
Кърт Енгъл показа 15-годишния Йосиф

Една от големите звезди в кеча Кърт Енгъл си осинови българче. Олимпийският шампион по борба от Атланта 1996 г. и съпругата му дочакаха пристигането на Йосиф от България след дълги процедури по оформяне на документацията.

15-годишното момче е родом от Сливен, ромче.

Българската звезда в кеча Александър Русев е съдействал на Кърт Енгъл да осинови наше момче. Здравенякът от САЩ през юни дори пристигна у нас, за да се увери, че всичко с документацията на новия член на семейството му е наред. Енгъл и съпругата му дори наели учител, който да обучава Йосиф на английски език.

Сега пък кечистът явно е решил да прави момчето машина, след като веднага го вкара в залата и се зае да го тренира.

В социалната мрежа Кърт Енгъл показа как българчето се поти във фитнеса. Текстът към общата им снимка пък гласи: „Йосиф е новият ми партньор в тренировките.“

Видео клип, показващ как българчето тренира, впечатли и Александър Русев. „Звяр!“, написа актуалната звезда в кеча за Йосиф.

„Наистина е невероятно. 15-годишният ни син Йосиф вече е при нас и се приспособява към живота в Америка. До момента имаше много трудности“, разказа Кърт Енгъл пред „TMZ“.

„Страхотно хлапе е, специално дете. Решихме със съпругата ми, че вече не искаме бебе, а по-голямо дете. Това ще е последното ни дете“, каза с усмивка Енгъл.

Той и съпругата му имат още един син, както и четири дъщери.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране