26.02.2016 | 0:01
Лекоатлетката Мария Димитрова и мъжът й жертви на биячите от Околовръстното
Бившата спортистка заснела скандалната случка

Бившата ни национална състезателка на троен скок Мария Димитрова и съпругът й Васко Наумов са жертвите на биячите на Околовръстното шосе, информира bgathletic. Автомобилът на нападателите многократно изпреварвал и засичал колата на Васко и Мария и за да предотврати по-сериозен инцидент, той натиснал клаксона.

Това предизвикало гнева на мъжете, които им препречили пътя и нападнали Наумов с метални палки, веднага след като излязъл от колата. Апашите били в черни дрехи, носели и пистолети.

Случката обаче била заснета с мобилен телефон от Мария Димитрова, която също била ударена няколко пъти, след като опитала да защити съпруга си.
Васко Наумов разказа пред Нова телевизия, че още с първия удар са му избити три зъба и са му сцепили устните. Има наранявания и по ръката.

Мария Димитрова беше една от водещите ни състезателки на троен скок, участвала е на няколко европейски и световни първенства и на олимпийски игри. След прекратяване на атлетическата си кариера, се занимаваше с конна езда. Омъжена е за бившия атлет Васко Наумов, който се състезаваше на скок дължина. Двамата имат дете и държат фитнес-зала до бившия хотел „Кемпински” в София.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране