14.04.2021 | 20:25
Левски успя с лиценза
Лицензионната комисия към БФС поиска от "сините" и Локо Пд да изчистят някои дупки в документите си

Левски успя за втора поредна година да уреди лиценза си. И през миналата пролет това стана с известно забавяне.

Причината бе, че Лицензионната комисия към БФС поиска от „сините“ и Локо Пд да изчистят някои дупки в документите си.  Сега от началото на годината шефовете се постараха да чистят задълженията, които наследиха. Те бяха свързани най-вече с напусналите футболисти в края на миналото първенство. Наскоро „сините“ разсрочиха задълженията към Септември Сф по трансфера на Здравко Димитров.

В момента чужденците, които са на „Герена“, стоят на честна дума. Клубът вече им е забавил по две заплати и те могат да разтрогнат договорите си на момента, но на този етап нито един от тях не е дескларирал, че ще напусне, защото по средата на сезона едва ли ще си намери отбор. Подобни действия обаче ще имат крайно негативни последствия за клуба от страна на ФИФА. Известно спокойствие ще настане в Левски от парите, които ще получат от Ди Си Юнайтед за Найджъл Робърта.

С отпадането на мерките срещу коронавируса, ще се даде рестарт на кампанията с членските карти, която бе замразена заради забраната за публика на мачовете.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране