18.06.2016 | 11:42
Лидер на “Атака” катастрофира зверски
Мелето стана във Враца

Тежка катастрофа стана преди минути във Враца. Лек автомобил „БМВ” с врачанска регистрация е ударил на бул. „Демокрация” мотор, управляван от общинския лидер на „Атака” Светлин Стойков, предава Bulnews.bg. Колата се е движела от площад „Суми” към стадиона във Враца, когато срещу нея изскочил Светли Атаката, който бил тръгнал да заобикаля „полегнал полицай”. След удара той е изхвърчал на десетина метра с тежка фрактура на левия крак. На мястото, където е паднал, е останала голяма локва кръв от раните му.

Полицията е отцепила периметъра на инцидента, а пристигналия спешен екип оказваше първа помощ на пострадалия партиен лидер. По-късно линейката закара Светли Атаката към болницата.

Очевидци на катастрофата разказаха, че Светлин Стойков е употребил голямо количество алкохол и не е успял да прецени движението на колата и затова се е ударил в нея.

По непотвърдена информация на медията преди да се качи на мотора, той се е черпил цяла вечер във фен-клуба на „Ботев” Враца, който се намира наблизо.

Свидетели на катастрофата твърдят, че младата шофьорка на немската кола няма никаква вина за инцидента, тъй като мотористът навлязъл в нейното платно, след което последвал и ударът.

 

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране