08.06.2019 | 0:01
Лили Иванова изнудва собственици на заведения с огромни хонорари
До неотдавна звездата склоняваше да радва публиката в заведения срещу два пъти по-малка сума

Лили Иванова драстично е качила тарифата си за участия, пише Lupa.bg. Естрадната икона вече иска бомбастичния хонорар от 30 000 лева, за да пее в пиано барове.

До неотдавна звездата склоняваше да радва публиката в заведения срещу два пъти по-малка сума. Собственик на луксозен клуб в Лозенец се оплака, че планирал да открие сезона с неин концерт.

Лили категорично отсякла, че няма да излезе на сцената за сума, по-малка от 30 бона. Въпреки че преговорите продължили дни наред, тя не склонила на предложените 18 000 лева с ДДС. „Заведението има 130 места. Трябва да пуснем кувертите по 300 лева, за да ни излязат сметките”, разказа потресен управителя.

Очевидно звездата на естрадата е получила точно такъв хонорар, за да открие сезона в Слънчев бряг този уикенд. Тя ще пее в един от най-големите клубове в Слънчака, който обаче побира над 1000 души и може да си позволи този масраф.

От няколко години политиката на Лили е да избягва участия в заведения. Иконата на популярната музика набляга на концертни изяви.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране