09.07.2015 | 20:35
Льосков и Касев са новите собственици на Локо Сф
Ти притежават фирмата "ЛК Моторс"
Столичният Локомотив вече има нови собственици след проведеното днес Общо събрани на клуба. Става дума за съдружниците Кирил Льосков и Петър Касев, които са собственици на фирмата “ЛК Моторс”.

“До дни официално трябва да бъде финализирана сделката и около 15 юли ще дадем пресконференция. В лицето на Кирил Льосков Локомотив София има своя нов мажоритарен собственик със 78% от акциите. Така решихме двамата с него, той да вземе целия пакет от акции. Аз обаче ще говоря, ще бъда в ролята на говорител на нашия тандем”, заяви Петър Касев.

“Искам всички фенове на Локомотив да бъдат спокойни. Ще платим дълговете, имаме пари за бюджет, отборът ще има треньор и футболисти съвсем скоро. Ще играем във В група, където са ни пратили, но целта ни е по най-бързия начин да се завърнем в А група.

С господин Гигов се познаваме от 30 години. В последните дни имахме ангажименти в чужбина, но след последната ни среща с него днес решихме окончателно да се захванем с Локомотив София”, добави Касев.

Както е известно, Локомотив София напусна „А“ група заради неплатени дългове към НАП и досегашният главен акционер Николай Гигов прехвърли акциите си.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране