18.01.2015 | 19:04
Лучано обяви, че той е отгледал Пеевски
Депутатът от ДПС вече нямал нужда от съвети, справял се "прекалено добре"

„Да не коментираме Делян Пеевски, той просто ми е близък човек и човек, когото аз уважавам. Мога да кажа, че е отгледан от мен.“ Това заяви бившият министър на спорта в кабинета „Сакскобургготски“ Васил Иванов-Лучано пред бТВ в неделя. Вече обаче Пеевски не се нуждаел от съветите му, защото се справял „прекалено добре с нещата“.

Докато Васил Иванов беше спортен министър майката на депутата от ДПС – Ирена Кръстева, оглави Българския спортен тотализатор, а самият Пеевски беше председател на младежката организация на НДСВ.

По думите му Пеевски не се нуждае от съвети вече, защото се справял „прекалено добре с нещата“.

За Ирена Кръстева той каза, че е „един перфектен човек“. „Тя работеше при мен, защото работеше в една от фирмите, които бяха към министерството. Тогава аз прецених, че тя е един от добрите хора, които могат да управляват тотото. В интерес на истината тогава тотото се управляваше добре“, посочи още Лучано.

Иванов не коментира твърденията за богатството на семейството. „Това, което е постигнал някой… това е техен проблем”, каза бившият министър.

За него политическата ситуация в страната се описва с една дума: „Нищо”. От думите на Лучано стана ясно, че все още няма висше образование.“Ако взема диплома за висше образование, ще стана за смях – нали с това съм известен, че нямам диплома”, каза той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране