19.01.2020 | 0:07
Люба Кулезич: Бареков е зависим и го държат на къса верига, за да изпълнява такъв тип фекални поръчки
Според популярната журналистка бившият евродепутат се превръща в машина за донесения

Фактът, че сигналът го е внесъл Бареков за мен беше шокиращ, защото той се превръща в професионална машина за донесения. Тревожното в тази ситуация не е, че вдигаме предварително шум, а това, че господин Бареков като е подал това нещо в Главна прокуратура, то моментално е пренасочено към Специализираната прокуратура. Видяхме как тя действа срещу Иванчева, срещу ръководстовот на “ТАД ГРУП“, това заяви в предаването “ЕвроДикоФ“ по ТВ Евроком журналистката Люба Кулезич, която има предаване в същата телевизия, за сигнала на Николай Бареков до Главна прокуратура срещу ТВ Евроком.

Самият Бареков си призна за сигнала посредством своя Фейсбук профил.

“Защо срещу една частна телевизия може да бъде заведен сигнал и той моментално да бъде предаден на Специализираната прокуратура?“, запита водещата на “Честно казано с Люба Кулезич“.

“Аз го познавам от толкова много години. Обоснованото предположение е, че Бареков действа по поръчка. Г-н Бареков очевидно е зависим и го държат на къса верига, за да изпълнява ей такъв тип фекални поръчки. В прерогативите на прокуратурата е да прекрати този цирк.“, заяви още Люба Кулезич.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране