13.06.2015 | 15:09
Любо Бентлито изгони Кучкова!
Шефът на столичното ДПС предприел тази крачка заради своята дъщеря Йоанна

Лидерът на софийското ДПС Любомир Ников-Любо Бентлито е изгонил от дома си Елена Кучкова. Политикът предприел тази крачка заради своята дъщеря Йоанна, която е наборка на скандалната плеймейтка.След участието на Кучкова във „ВИП Брадър” с 48-годишния Ников рестартирали любовта си и тя почти се пренесла в жилището на заможния си ухажор.

 Елена обаче не освободила квартирата си и пребивавала ту в нея, когато гаджето й е по работа из страната, ту в апартамента му, пише столичен вестник.

 Последният обаче вече е забранена територия за нахаканаха плеймейтка и то не без дейното участие на заварената й дъщеря. Като единствено дете на баща си, 27-годишната Йоана, която е с две лета кака на своята мащеха, имала огромно влияние върху него и Бентлито й уйдисвал за всичките й капризи.

 Друг е въпросът дали може да се нарече каприз неудобстовото, което младата жена изпитвала, когато я подигравали, че татко й си е довел по-млада от самата нея любовница.

 След бурен скандал между баща и дъщеря, Любо Бентлито все пак коленичил и обещал даизпълни волята на Йоана. А именно мащехата й да се изнесе от дома му и в допълнение на това никога, ама никога, да не й става законна доведена майка.

„В момента не живеем заедно, призна Елена. – Това обаче не означава, че сме разделени. Обикаляме насам-насам, на почивки и екскурзии. Поне в близките месеци няма да има сватба, още не съм получила предложение за брак!”.

 Няма и да получи, категорични са познати на семейството на Ников. Той бил в прекрасни отношения с бившата си съпруга, прокурор Детелина Йотова и за всичко се допитва до нея. Тя също не била очарована от идеята мис Кучкова да е следващата Никова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране