30.11.2018 | 14:41
Любо Нейков: 200 лева глоба, ако ядосаш Слави, деспотичния му нрав прогони звездите
Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич

Умопомрачителни глоби раздава на непослушните си подчинени Слави Трифонов, пише „Уикенд”. Шоуменът, който от 18 години радва зрителите на Би Ти Ви, е въвел строги правила за екипа си и всеки, който волно или неволно ги потъпче, плаща 200 лева за неблагоразумието си.

„Слави е строг, но справедлив шеф”, обсъждат го в телевизионните среди. Повод за коментарите е фактът, че глобите били еднакви за всички без значение с какъв статус са в шоуто на Трифонов. Наказанието било без оглед и на сериозността на провинението. Отделно разглеждал всяка молба за напускане като предателство и след като я подписвал, избягвал всякакъв контакт с подателя й.

Рекордьори по глоби били Виктор Калев и Цветелина Грахич, които отдавна не са в екипа на Дългия. Те били наказвани поне по веднъж в седмицата. Въпреки това не го приемали драматично, обръщали го на майтап, разказват хора от екипа. Санкциите често били и към сценаристите. Слави редовно си наумявал, че те пишат тъпи смешки и кастрел от заплатите им. Неотдавна тлъста глоба отнесла беквокалистката на бенда Невена Цонева. Певицата бе поканена като гост заедно с колежката си Лилия Стефанова в рубриката „Нещо лично”. Улисана в истории за студентските си години, Невена напсува в ефир. „Ей сега си *ба мамата”, изцепи се Цонева. Заради нецензурните думи шоуто било глобено от СЕМ. За Трифонов не било проблем да извади парите от джоба си, но поискал да даде урок на Невена и ги удържал от заплатата й. „Вече си публична личност, трябва да се съобразяваш”, порицал я шоуменът.

Че водещият е въвел строга наказателна, но и поощрителна система в предаването си, разкри преди време бившата беквокалистка в „Ку-ку бенд” Алекс Раева. Певицата, с която Дългия имаше продължителна любовна афера, призна все пак, че глобите, които е отнасяла от строгия Трифонов са я направили по-дисциплинирана. Жестоки глоби е плащал кажи-речи всеки от екипа на Слави. Именно това е и причината да си тръгне Любо Нейков. Той редовно отнасял санкции по 100-200 лева. Решението си да се раздели с Дългия актьорът взел по време лятната ваканция на „Шоуто на Слави” след шестия сезон.

Трифонов не само че налагал железни санкции, но и щедро поощрявал всеки от екипа си, когато му даде повод. Въпреки шегите по повод стиснатия му нрав преди всяка Коледа, Слави връчвал плик с пари на всеки от екипа си. Той обичал да изненадва с подаръци подчинените си. Най-щедър бил към любимците си от „Ку-ку бенд”. Преди 4 години шашнал Годжи и Цветан Недялков с щедрия си подарък – специално изработени китари за по 8000 евро.

1 коментар

  1. nane каза:

    Ред и дисциплина има само когато бръкнеш в джоба на бългрина иначе настъпва хаос

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране