12.05.2017 | 18:46
Любовна тръпка тресе БСП – Драгомир Стойнев залюбил страстна социалистка
Социалистът зарязал жена си и върви по семейните стъпки на Румен Радев

В БСП продължават да доказват на думи и на дело думите на съпартиеца си Антон Кутев, че комунизмът се предава като СПИН-а – по полов път. Този път стрелите на Амура са проболи фатално бившия министър на енергетиката в кабинета на Пламен Орешарски и днешен депутат от БСП и член на Изпълнителното бюро на партията Драгомир Стойнев и засуканата пиарка от червените среди Елена Харизанова.

И при тях любовната авантюра не само разтресе етажите на “Позитано”, но прерастна и в латино сапунка, както се оказа, че е станало и с харесания от социалистите за президент Румен Радев, който бе принуден на бърза ръка да се ожени за бившата съпруга на червения депутат Георги Свиленски, по-известна като Генерал Деси, заради която е разтурил семейството си и съжителства с нея без брак цели 2 години. Може пък точно заради това столетницата да е привидяла свой човек в генерала, тъй като засега други близости между тях не се забелязват.

Любовта между Стойнев и Харизанова пламнала още докато депутатът бил министър. Тогава хубавата Елена работела като пиар на екипа му във ведомството. Краткотрайният мандат на Орешарски обаче не угасил искрите, припламнали между възпитаника на Сорбоната с ляв уклон и дългокраката хубавица с властови мераци.

Сапунката между двама им се разпенва още повече и от факта, че Елена Харизанова била братовчедка на Кирил Добрев и има пиар агенция “АйВи”, с която участва и в кампанията на Румен Радев, която наистина може да се определи като успешна заради крайния ѝ резултат.

Тъй или иначе с днешна дата Драгомир Стойнев, който в един момент се бе засилил дори да става председател на партията е напуснал семейството си и се е отдал на бурна любов и съжителство с Елена Харизанова.

Не се знае дали тяхната тръпка ще прерасне в брак по желание, или ще трябва да го сключат такъв като Радев и Деси по принуда, ако Стойнев се засили да заема някакви високи постове в партията или държавата. При всички случаи любовната им авантюра е оплела още повече конците на навързаните като свински черва социалисти не само в партията и във фирмите, но и в креватите.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране