19.07.2015 | 1:49
Любовница на спортист уби съпругата му и си отне живота
Психарката се самоуби публично

58-годишната Сандра Барнет, учителка на деца със специални потребности, бе отвлечена от дома си в Елънууд в щата Джорджия в сряда.

Похитителката, 49-годишната Лиса Браун, е имала многогодишна афера със съпруга на Сандра – Бъстър Барнет, бивш играч на отбора по американски футбол Бъфало Билс. Браун е карала към границата с щата Алабама и е отказвала да се подчини на полицията и да спре. В крайна сметка преследването на висока скорост между стражи на реда и похитителката приключило със смъртта на Сандра и Лиса.

Повод за драматичното отвличане станало намерението на семейство Барнет да замине на почивка. Това каза полицай Шарлийн Уотсън-Фастър, говорител на полицията в Клейтън, съобщава Atlanta Journal-Constitution. Приятел дочул кавгата между любовницата и съпругата по телефона, когато Браун нахлула в дома на семейството с пистолет в ръка. Моменти по-късно очевидец видял как джип се отдалечава бързо от дома на Барнет.

Джипът на Лиса, както и домът й в Литония, били на името на Барнет, като двойката е имала връзка най-малко 3-4 години.

Полицай забелязал автомобила в четвъртък сутринта в Западна Джорджия и започнал преследване. Изведнъж Лиса спряла насред магистралата, убила Сандра, а след това пусната куршума и на себе си.

Любовницата е била на изпитателен срок за друго отвличане в Тексас, където през 2013 година тя отвлякла своето дете, което в момента е на 12 години, след като изгубила родителските си права. Колеги на учителката-похитител са шокирани от новината. Те я описват като „радостна и духовита” по време на над 20-годишната й работа в учебното заведение.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране