19.09.2023 | 11:43
Майката на застреляния Светльо: Кой позволи на полицая да ми застреля детето като куче?
Жена е полицаят застрелял смъртоносно 18-годишния

Никой не ни е дал никакво обяснение. Това каза майката на простреляния Светльо Младенов от кв. “Ботунец” от полицай след гонка в София.

“Много ми е трудно. Никой не ни е дал никакво обяснение от сутринта какво се случва с детето ми. Нищо не знам. Чета от интернет“, сподели майката на простреляния 18-годишен Светльо Младенов.

Тя разказа, че последно се е чула с момчето вчера в 18 ч. “Каза ми “Мамо, аз съм добре. Каквото и да става винаги ще те обичам”. Не знам къде е ходил, не знам какво е правил.

В Районното ми каза, че е жив и задържан.

Когато отидох и видях 20 полицая с наведени глави, ми беше ясно, че детето ми не е живо. Няма как да откарат детето ми в рамките на 15 минути от “Токуда” до Съдебна медицина. Той е починал вероятно на път за “Токуда” и е пренесен рано сутринта в Съдебна медицина. Никой не ми даде обяснение какво се случва от детето ми. Вместо да му правя бал догодина, аз ще го погребвам. Искам полицая да застане пред мен и да ми каже как и кой му позволи да ми застреля детето като куче“, настоя майката.

Едно от момчетата, което беше задържано в дома си разказа своята версия за случая.

“Бяхме се видели с едни момичета. Стояхме до един блок. Полицията мина, започнахме да бягаме и започнаха да стрелят. Стреляха четири-пет пъти. Хванаха Гошо, а Светльо го застреляха в крака и рамото, вуйчо падна на земята. Аз избягах“, каза той.

Жена е полицаят застрелял смъртоносно 18-годишния Светльо. Тя работи като командир в софийското 4 – РПУ към СДВР заедно с нея е бил друг униформен полицай.

Според неофициална информация момчето е застреляно в корема и е починало от загуба на кръв в линейката, която е пътувала към болницата.

6 коментара

 1. Сърди се каза:

  на себе си! Така си го възпитала и научила да краде и да ограбва, като си си траяла и вземала откраднатите пари!

 2. Д каза:

  Я марш бе цигани мръсни от такива като вас държавата ни страда. Само да са барнали полицая????

 3. Анонимен каза:

  трябва закон за такива и майката и бащата да застрелят,да не се размножават такива урудчета

 4. Светльо Младенов каза:

  Ми те мойте наематели в Люлин са от Ботунец, бе! Имали били там къща, обаче имало било много цигани, и затова живеят на квартира. Едно време 2015 като идваха да носят багаж в апартамента преди да се настанят, всеки път отварях след тях да проветрявам. Ужким българи, ама цигански българи. И от тогава не съм ги виждал!

 5. Коректен каза:

  Смърт на мангалите!!!
  Така са си стояли…
  И полицията започнала да стреля по тях!!!
  Пълна измишльотина!!!
  Смърт на такива паразитчета!!!

 6. Адам каза:

  Само това е начина за справяне с престъпността – БЕЗКОМПРОМИСНО!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране