12.02.2015 | 22:43
Майонезата: Елен Колева изклати цял футболен отбор!
Да й таковам златното междукрачие и златните шансове, пени се милионерът

Александър Найденов – Майонезата бе провокиран от последното интервю на бившата си – Елен Колева, да говори за нея малко по-грубо, както тя си позволи да го нарече „психопат“, узна HotArena!

„Кой е психопатът – решете вие. Има жени, които мислят с главата си. Има и други, които го правят основно с „оная“ си работа. Не ме интересуват мнение и морални квалификации на жена“, която са я клатили анално още на 12 години някъде по градинките на N-ското градче“, скандализира Найденов в отговор на обидата на Елен, като обясни, че последните му думи са на Колева, и сама му е признала за „подвига си“.

Бизнесменът продължава да говори яростно за бившата си и разкрива нов факт за нея – „че е изклатила цял футболен отбор барабар с резервите до невръстните й 24 години, но не го е узнал, когато е трябвало“, твърди майонезеният бос в интервю за в. „Галерия“.

Александър не се счита за виновник, затова че кариерата на Елен не процъфтя. Споделя, че я е спрял един единствен път и това е било да се снима гола и после да я изнасилят. Оказало се, че „сдуханият, нисък и трътлест“ режисьор бил от „бившите тъпкачи“ на актрисата.

„Само малка част от междукрачните й контакти не са били свързани с „професионалното й израстване“… Да ти таковам „професията“ и „златните шансове“!“, пени се бизнесменът. Припомняме, че след 22 години брак, Найденов се разведе с жена си, прибра Елен в дома си и шест години живяха заедно.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране