30.10.2019 | 17:48
Манолова подкрепи протестите срещу Гешев
Гражданите, обявили се срещу избора на новия главен прокурор, вършат работата на институциите, обяви кандидатът за кмет на София

Кандидатът за кмет на София Мая Манолова се обяви в подкрепа на протестите срещу избрания за нов главен прокурор Иван Гешев. „Гражданите от протеста „Светлината ражда свобода“ вършат работата на институциите, вършат работата на Бойко Борисов, който обеща до края на мандата на Сотир Цацаров да довърши съдебната реформа“, написа Манолова в личния си фейсбук профил.

„Днес изразих категоричната си позиция за избора на главен прокурор: Гражданите са на балотаж срещу недовършената съдебна реформа и срещу състезанието с един кандидат! Гражданите от протеста „Светлината ражда свобода“ вършат работата на институциите, вършат работата на Бойко Борисов, който обеща до края на мандата на Сотир Цацаров да довърши съдебната реформа. В ръцете на Борисов е инструментът да направи съдебната реформа. Той има мнозинство в парламента и целия властови ресурс. Но Борисов не го направи и всички знаем, че не го направи от страх! Борисов го е страх да довърши съдебната реформа. Това е, което го отличава от гражданите – те не се страхуват и са на протеста пред президентството, и на Орлов мост, а днес – пред Съдебната палата“, гласи цялата позицията на Мая Манолова.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране