27.04.2015 | 12:22
Мария Капон окраде Влади Въргала
Ексдепутатката пък се кани да го съди

Председателят на Единна народна партия Мария Капон ще заведе дело за клевета срещу Влади Въргала, след като той отправи обвинения срещу нея.

Карамфилов обвини Капон, че е използвала гласа му, както и част от негов филм на щанд, част от предизборната агитация на партията.

Единна народна партия ще предостави на адвокатите си всички необходими документи: разрешенията, проекта, доказателство, че не е имало ток на щанда, снимков материал и свидетелски показания. Мария Капон обещава, че обезщетението, което съдът им присъди да бъде дарено на Дома за ветерани на културата и изкуствата.

Скандалът се развихри в ефира на bTV, където актьорът обвини Мария Капон, че го е окрала. Въргала разказа, че случайно е попаднал на конференция, организирана от Капон, на която са били въртени кадри от неговия филм.

„Това бяха пет минути от филма. Въртяха се непрекъснато, но не казах нищо“, каза актьорът. „На какво се излъчваше този филм?“, попита Капон. „На екран, с прожектор“, отвърна Въргала. „Ние прожектор нямаме“, отвърна му от своя страна Капон.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране