09.03.2021 | 20:46
Машина за асфалт прати двама души в болница
Пострадали са 39-годишният шофьор на машината, който е в тежко състояние, и 85- годишен

Инцидент с машина за полагане на асфалт в село Басарбово, Русенско, изпрати двама души в болница, съобщи bTV. Пострадали са 39-годишният шофьор на машината, който е в тежко състояние, и 85- годишен жител на селото. Произшествието е станало днес преди обед. Машината за полагане на асфалт е работила по изграждането на легнали полицаи. Шофьорът я изтеглил, за да може колегите му да продължат с боядисването.

При придвижването ѝ по стръмен склон надолу, тя станала неуправляема и се ударила в електрически стълб и го е изтръгнала от основите. Част от него е затиснал водача в машината, а бетонна отломка е ударила пенсионер на близка пейката. Шофьорът е бил изваден с помощта на местни хора. 85-годишният мъж е ударен в ребрата.

Две жени, които са седели до него, не са засегнати, само са се уплашили. На място са изпратени екипи на полицията, пожарната и две линейки, които са откарали пострадалите в болница. Състоянието на шофьора е тежко, възрастният мъж има натъртени ребра.

При събарянето на стълба са прекъснати елeктрически кабели на две улици в селото и са без ток. Аварийните екипи работят за възстановяване на електрозахранването.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране