15.01.2015 | 12:44
Мъж нападна персонала на детска ясла
Баща отвлече 2-годишния си син

Баща нападна персонала на детска ясла в гоцеделчевското село Абланица и отвлече 2-годишния си син, съобщи в четвъртък Нова телевизия. Мъжът е разделен с майката на детето от два месеца. Четирима души влезли в яслата и търсели малкия Мерт. Сред тях бащата и бабата на детето. Дежурният персонал им отказал съдействие и бабата започнала да буйства.

“Докато отида при шефката, тя дойде и ме сбута във вратата на шефката и започна да ме бие. Същата жена, която идва и започна да бие с юмруци по шефката. И аз поисках да я хвана и в същия момент извикахме домакина и започнахме да крещим”, разказа служителката на яслата Фатима Терзиева.

Според домакина в детското заведение Ибраим Асанов нападателите са носели “две бухалки, един бокс и мисля, че и газово оръжие накрая изкараха”. Допреди месец малкият Мерт живеел в казанлъшкото село Шейново заедно с родителите си Юсеин и Севин. През декември, обаче двойката се разделила и майката избягала с детето си в родното си село Абланица. В момента малкият Мерт се намира в родното си село заедно с баща си. По сигнал на майката социални посетили дома му. Бащата отказва коментар.

“Детето е изключително спокойно и обгрижвано. Задоволени са всичките му потребности. Не е имало агресия от страна на бащата. Единственото нещо, което той ни каза е, че там са ги посрещнали с бухалки”, обясни Даниела Русева от “Закрила на детето” в Казанлък.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране