09.02.2015 | 13:46
Мъж преби приятел на парти за рождения си ден
Нанесъл му десетки удари с дъски и дърва за огрев пред другите гости

Криминалистите в Ямбол са разкрили тежко убийство на 54-годишен мъж. Това съобщи директорът на Областната дирекция на МВР – Ямбол комисар Генчо Иванов, предаде Радио „Фокус” – Сливен.

54-годишният мъж е Йордан Стоянов, който е бил убит по особено жесток начин след нанесени множество удари по главата. Случаят се е разиграл през почивните дни в блок 17 на ямболския квартал „Г. Бенковски”.

Рано сутринта на 7 февруари на тел. 112 е постъпил сигнал от жител на града, че в дома му има починал човек. Първоначалният оглед на полицията установява, че смъртта му не е естествена.

Разследването разкрило, че във фаталната нощ на шести февруари в апартамента на задържания са празнували рождения му ден. След изпито количество алкохол между жертвата и задържания възниква спор, който прераства в бой.

Разследващите установяват, че домакинът е нанесъл множество удари с пръчки, дъски и дърва за огрев на госта си. На празника са присъствали и други лица, но от полицията не уточниха техния брой. Извършителят на убийството е 53-годишен мъж с инициали Г. С. Г. Той е направил пълни самопризнания. В момента е с наложена мярка „подписка”, тъй като е в тежко здравословно състояние. Предстои експертиза да установи й психиатричното му състояние.

Повдигнато му е обвинение за умишлено убийство.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране