05.03.2021 | 12:12
Методи Андреев: Доган изрита Пеевски от ДПС заради САЩ
По делото срещу него по закона РИКО ще има осъдителна присъда

Не е случайно оттеглянето от листите на #ГЕРБ​ на бившия финансов министър Владислав Горанов и Менда Стоянова и е напълно възможно това да е свързано с твърденията на Васил #Божков​, че чрез тях е заплащал такса „спокойствие“ за хазартния​ си бизнес​.

Това коментира бившият депутат от ГЕРБ Методи Андреев.

Ето какво каза още той:

Не е случайно и внезапното оттегляне и на Делян Пеевски​ от листите на ДПС​, независимо, че допреди седмица функционерите там се надпреварваха да го хвалят, колко е незаменим и имаше десетки номинации​. Очевидно е, че това се случва под външен натиск​ и то от съвсем прясно събитие, като е възможната хипотеза е, че това е пряко следствие от приключващото в САЩ​ дело по закона „РИКО​“.

Иначе казано, нека допуснем, че Пеевски е осъден​ по това дело​ и какъв скандал би последвал за ДПС​, ако междувременно е избран за депутат​ – сваляне на имунитет, обяснения, как се е забъркал в твърдяна измама​ за стотици милиони и пр.

За да променим всичко това, българските граждани трябва да сме активни и да гласуваме на 4 април против #статуквото​, тъй като иначе е налице реална опасност ГЕРБ​ и „патериците​“ им да си осигурят с минимум гласове ново мнозинство в бъдещия парламент​ и да продължи още от същото. Затова: търсете своя кандидат в листите и гласувайте преференциално​ за него и не позволявайте да вземат връх внушенията, че всички са маскари и няма смисъл да се гласува​! И накрая една прогноза: „Групата за натиск“ ще има свои представители в следващия парламент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране