05.06.2020 | 19:13
Методи Андреев: Управляващите са крадци, рекетьори и мутри
Васил Божков разкрива грозната истина

„Защитен свидетел е най-добрата оферта, която Божков може да получи, защото тя няма да го оневини, но ще облекчи неговото положение. Ще разкрие мафиотската същност на управлението, не само на това, но и на предишните.“ Това заяви бившият народен прдеставител Методи Андреев в ефира на „Делници“.

Андреев сподели, че българският бюджет е бил ощетен със 700 млн. лева.

„Божков разкрива грозната истина. Нашата държава отдавна е станала мафиотска и тези, които ни управляват са крадци, рекетьори и мутри. Човек, който е бил съдружник с тях започва да говори с имена.“

На въпрос относно поредната публикация на Васил Божков в социалните мрежи, Андреев отговори:

„Сагата продължава, нещата стават още по-сложи и още по-грозни. Независимо, че Божков е обвинен в 18 обвинения, той все още не е осъден. Неговата гледна точка е обвинение към тези, които твърдят, че той е престъпник.

Бившият народен представител сподели, че България има прокуратура, но постави под сериозен въпрос нейната обективност.  „Ние възлагахме много надежди на г-жа Кьовеши, затова Борисов по едно време имаше отрицателно отношение когато тя имаше проблеми в собствената си страна, но когато разбра, че ще стане прокурор, каза „браво“.“, завърши Методи Андреев.

Loading...
оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране