05.06.2020 | 19:13
Методи Андреев: Управляващите са крадци, рекетьори и мутри
Васил Божков разкрива грозната истина

„Защитен свидетел е най-добрата оферта, която Божков може да получи, защото тя няма да го оневини, но ще облекчи неговото положение. Ще разкрие мафиотската същност на управлението, не само на това, но и на предишните.“ Това заяви бившият народен прдеставител Методи Андреев в ефира на „Делници“.

Андреев сподели, че българският бюджет е бил ощетен със 700 млн. лева.

„Божков разкрива грозната истина. Нашата държава отдавна е станала мафиотска и тези, които ни управляват са крадци, рекетьори и мутри. Човек, който е бил съдружник с тях започва да говори с имена.“

На въпрос относно поредната публикация на Васил Божков в социалните мрежи, Андреев отговори:

„Сагата продължава, нещата стават още по-сложи и още по-грозни. Независимо, че Божков е обвинен в 18 обвинения, той все още не е осъден. Неговата гледна точка е обвинение към тези, които твърдят, че той е престъпник.

Бившият народен представител сподели, че България има прокуратура, но постави под сериозен въпрос нейната обективност.  „Ние възлагахме много надежди на г-жа Кьовеши, затова Борисов по едно време имаше отрицателно отношение когато тя имаше проблеми в собствената си страна, но когато разбра, че ще стане прокурор, каза „браво“.“, завърши Методи Андреев.

1 коментар

  1. ttt каза:

    Този същият, така се пенеше преди да го вземат в герп&чук, а като го взеха започна да лиже задници. И отново започнал да позьорства нещо.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране