02.04.2016 | 19:10
Михаил Касянов и любовницата му в домашно порно разкриват мръсните тайни на руската опозиция (видео)
Лидерът на руския ПАРНАС крои коварните планове срещу противниците си след... секс

Скандални интимни кадри с лидера на опозиционната партия ПАРНАС Михаил Касянов и 39-годишната Наталия Пелевина разбуниха духовете в руското политическо пространство. Дамата е координатор на работата на младежкото отделение на партията и изпълнява функциите на помощничка на Касянов. Както се вижда от кадрите, повече от усърдно – особено в леглото, съобщава НТВ.ру, цитирана от Блиц. Сексуалните срещи на съпартийците се провеждали в тайна квартира, купена очевидно за подобни цели.

Това, което се случва в леглото, е работа на двама зрели хора, коментират медиите, “надушили” скандала. Работата е там, че преди и след секс опозиционерите кроят политически планове, които засягат много хора.

Пелевина споделя, че има намерение да се яви на следващите избори. Касянов пък й разказва “семейни неща”. Оказва се, че дъщеря му заедно със зет му – бизнесмена Андрей Калиновски са си купили 500-квадратен пентхаус в Манхатън и смятат да емигрират във Великобритания.

“Мисля, че това е правилно решение. Защото, ако тук започне бардакът и се случат политически убийства, ще трябва да замина и аз, и да изведа и децата си”, коментира Касянов.

Пелевина обвинява семейството му в алчност и кражба. Касянов се оправдава и без да иска издънва своите приятели-олигарси, разкривайки произхода на своите капитали.

“Нали ти казвам – купувам за 5 копейки, продавам по 5 рубли. Същото е, просто при тях мащабите са други. Имам пет апартамента и две къщи. А те – стотици хектари земя”, разказва Касянов.

Той смята, че препродажбата на държавна земя е отличен бизнес и потвърждава, че се е занимавал с него дори по времето, когато е бил премиер.

Сега бившият министър-председател на Русия се готви за избори в Държавната Дума. В тази ситуация са особено интересни отношенията на Касянов с другия известен опозиционер – Алексей Навални. Съюзници пред публиката, в реалността те са конкуренти и дори врагове. Касянов има интерес в изборите да участват възможно повече негови кандидати и активно пробутва Пелевина. Навални само му пречи на плановете. Но от друга страна той е нужен на Касянов, за да осигури информационна поддръжка на кампанията в интернет.

Касянов и Пелевина се опасяват, че за компенсация на поддръжката си Навални ще поиска да бъдат включени в кандидатските листи твърде много негови хора.

“Безделникът” Навални, ползващ плодовете на чуждия труд”, както го охарактеризира Пелевина, няма да отиде на избори заради съдебното си минало. Неговите хора обаче могат да създадат проблеми и то преди всичко на самата Пелевина. Касянов я успокоява и заявява, че една от най-важните му задачи е да вкара любовницата си в Думата.

“Как да организираме фронта срещу Навални – това е главната ни задача и всичко трябва да бъде подчинено на това. Как да осигурим победата на предварителните избори? Как да ти осигурим на теб победата сега, за да можеш ти да влезеш в Думата – за да грейне звездата ти в пълен блясък”, разсъждава на глас Касянов.

Любимката му Пелевина пътува често до Щатите, където, по информация на изданието, има постоянни срещи с републиканеца Джон Маккейн и скандалния финансист Уилям Браудер. И двамата в Русия са смятани за основните лобисти за санкциите срещу страната.

Наталия Пелевина умее да извлича полза от своите връзки. Михаил Касянов е бивш премиер, забогатял от препродажба на собственост – идеален обект за манипулиране и вербовка. Сега Пелевина очевидно се стреми да стане не просто съпредседател на ПАРНАС. Нещо повече – в плановете й влиза отстраняването на останалите й конкуренти. Странно, но Касянов й гарантира това.

От време на време в разговора, записан със скрита камера, се споменават “добрите връзки” на Пелевина в САЩ. За ЦРУ не се споменава нищо, но Пелевина дава да се разбере, че в случай, че се провали на изборите в Русия, ще й бъде осигурено топло местенце във Вашингтон – или в Държавния департамент, или при Хилари Клинтън.

Видеото на най-големия враг на Путин идва на бял свят в много удобен за него момент.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране