23.10.2023 | 20:17
Милена Славова: Няма да мълча, забранете София прайд
В тази война ми писаха хора, които не просто желаеха да умра, а това да стане по гнусен и садистичен начин, разказва Милена Славова за спечеленото дело срещу гей парадите

През комунизма се пробват да я вербуват да дава информация на Държавна сигурност за “Кравая ”, само че тя отказала

Известната рок певица Милена Славова преди дни излезе победител в правосъдната борба с ЛГБТИ обществото поради обява във фейсбук профила си през 2021 година: “Сигурна съм, че не поддържам гей парадите! Горко на естествените хора, задушаваме се към този момент от наглостта и парадирането на всякакви извратеняци. И не се оправдавам за думите си. ”

Пред “24 часа – 168 истории ” Милена описа по какъв начин и за какво е минала през тази борба.

– Г-жо Славова, Вие вярвахте ли, че ще спечелите делото?

– Не. Бях 50 на 50, тъй като се нагледах на всевъзможни обстановки с подкупни системи, съдии, схеми. Това, което ми даваше вяра, е, че хората – познати и непознати, ме поддържат. Иначе бях със подозрение дали ще печеля, или не.

– След като правосъдният развой стартира, доста хора Ви поддържаха.

Очаквахте ли сходна съпричастност?

– Не. В интерес на истината, останах сюрпризирана и осъзнах, че този проблем е наболял. И освен за мен, а за огромен % от хората. Ние мислим еднообразно и усещаме еднообразно и това е доста хубаво, тъй като слагаме преграда пред развиването на това, което ответният лагер искаше да се случи. Те си слагат проекти и планове, а с нашата приемливост и безмълвие ние им отваряме пътищата, като те завземат нови и нови територии. През последните години виждаме защо става въпрос, само че очевидно на хората им писна по някакъв метод и видяха в мое лице припокриване на това, което мислят. Това е обща победа, освен моя.

– Вие сте казвали, че имате другари хомосексуалисти, които не парадират със половата си ориентировка. Те отхвърлят ли тази показност на “София Прайд ”, както Вие?

– Да. Това са две разнообразни неща и това не би трябвало да го виждат децата ни. Покрай този случай ме откри една жена от Ню Йорк и стартира да ми изпраща материали оттова, че хората са се надигнали против арогантността на ЛГБТИ обществото. Там е тръгнало от мюсюлмански майки, тъй като в учебните заведения и детските градини се е стигнало до това, че

са изпращани т.нар. мил кралици

(мъже, постоянно хомосексуални, които влизат в облика на жена – бел. ред.), които да танцуват пред децата, да се разголват и да си демонстрират всичко. Даже аз съм виждала такива видеа на 2 – 3-годишни деца в детски градини по какъв начин начело им се чепи някакъв мъж, облечен като жена, с мигли, перука, тъкмо като травестит.

Отиват особено, с цел да си играят с децата. И тази жена от Ню Йорк ми изпрати линкове от Канада и Щатите, където се разсънва придвижване, записано преди месец и половина, против ЛГБТИ обществото. Последователите им към този момент са над 1,5 млн. души. В тях даже вземат участие разнообразни организации на лесбийки, които са срещу налагането на джендър идеологията измежду деца.

Жената ми написа, че България, накъдето е тръгнала, те оттова се връщат, тъй като това е пристигнало от Съединени американски щати. Изсипват се милиони за агитация на това мислене у нас и за образование на поколенията. В Щатите желаят родител 1, родител 2 и трета тоалетна да изчезне дружно с интервенциите за промяна на пола.

Това е доста мъчителна тематика. За наслада нещата у нас идват доста по-бавно, тъй като хубавото на българите е, че сме по-консервативни и някак си държим повече на фамилията, полезностите, в случай че щете и на религията. Някак си моралът ни е по-друг и това ни е опазило ненапълно казусът да не се популяризира по този начин, както е в Европа да вземем за пример.

В Америка има щати, в които ЛГБТИ са изцяло неразрешени, само че в други са позволени. Доналд Тръмп споделя, че в случай че още веднъж стане президент, ще забрани със закон децата да се питат в това отношение. Те би трябвало да се възпитават и когато станат пълнолетни, да вършат каквото желаят. Но до тогава да не им се дават никакви права. Нито на родителите на тези деца, които да ги оперират принудително за промяна на пола. На дете на 12 – 13 година, което не е душевен узряло, не би трябвало да му се намесват в хормоните.

За това народът в България би трябвало да е с твърда позиция. Да, има закони, които отхвърлят към момента родител 1 и родител 2, само че сме очевидци на новите политици, които желаят да трансформират конституцията, тъй като желаят да вземат големи дотации от чужбина. Просто държавното управление ни е под всякаква рецензия. Чудя се изобщо по какъв начин народът към момента не ги е измел досега.

– Покрай тази борба осъзнахте ли за какво тези хора желаят да парадират със половата си ориентировка на “София Прайд ”?

– Странното е това, че хората, които аз познавам с друга полова ориентировка, не желаят да парадират. Точно това е разделянето сред тях. Повечето

не поддържат това арогантно навиране в лицата на този тип половост

на хората, които не са като тях. Напротив, моите другари са на мнение, че това изостря от ден на ден приемането на хомосексуалистите от останалите.

Гледайки фотоси от тези гей паради, мисля, че те желаят естествените хора и децата да свикнат с този вид маниери и налагане на стандарт, че те са по-специални и би трябвало да управляват и да дърпат конците.

И другите като едни тихи мушици да седят и да търпят. Това нещо се насажда – едно потомство, 2 – 3, и след години на никого няма да му прави усещане, че е зависим на подобен напън, и ще го счита за обикновено. Освен това към ЛГБТИ желаят да прибавят още няколко букви откъм гърба.

Четох, че желаят да вкарат педофилия и блудничество – секс сред майка и наследник или татко с щерка. Освен това тази показност по улиците, да си гол и всички да те виждат… В Европа съм виждала записи на хора, които вървят чисто голи по улиците. Това е болестно положение, споделя се ексхибиционизъм, което е диагноза. Ако се даде на тези заболели хора да управляват и да постановат правила, това за мен е отвън всевъзможни правила. Все едно е спряно лекуването на лудите и те са пуснати по улиците.

– Взехте ли някакви ограничения против смъртните закани, които получихте от ЛГБТИ обществото против Вас и щерка Ви по време на делото?

– Хората са издирени, юрист Янева им пусна писма, предизвестени са, че ще им се търси отговорност. Скъсах си много нервите. Тази борба ми лиши доста от персоналното време и сила. Занимавах се с подли хора –

тези, които ми писаха… нямате визия за какви хора с извратено съзнание говорим.

Те освен желаят да умра, а и това да стане по суперсадистичен и противен метод – в случай че може да хвърчат вътрешности и кръв. Те имат психологични проблеми. В главата на един естествен човек няма по какъв начин да се появи такава мисъл. А тези гнусни изрази и намерения ми демонстрират, че са хора с повредена душeвност. Те са рискови за обществото и са като скрити бомби, тъй като не се знае по кое време ще избухнат. Заради това, че е неразбираем, може да направи закононарушение, и то по метода, по който си го показва. И това е жив садизъм.

– Смятате ли, че “София Прайд ” би трябвало да бъде неразрешен?

– Ако върви по този път, по който върви сега, безусловно би трябвало да бъде неразрешен. Вижда се напън в учебните заведения, тази литература, която я пробутват от „ задния двор “ и намират способи да зарибяват децата зад тила на родителите. Това би трябвало да бъде неразрешено със закон.

– Какво мислите за нападението на “Хамас ” и зверствата, с които Израел отвръща?

– Четох, че се готви Украйна да бъде територия на Израел, тъй като Израел припознавал Украйна като своя татковина и енергийно доста им допадала. Бях в едно предаване и гостите преди мен бяха специалисти по анализиране на войната. Те споделиха, че сега Америка твърди, че Израел са положителни, а тези, които ги бомбардират – неприятни. В същото време за какво Израел им отвръща по същия метод, като стреля по дами и деца? Защо като руснаците не направиха кулоар за мирните поданици? Обясняваха, че методът, по който Израел са постъпили, е изцяло терористичен.

– Как и по кое време съгласно Вас ще приключи спорът в Украйна?

– Следя американски уеб сайтове, тяхната камара и Тръмп. Чета хора, които се занимават с тази война, и съм на мнение, че тя е бизнес. Тръмп споделя, че НАТО няма работа там и че това е персонална война на Джо Байдън с Русия, тъй като са му бомбардирали бизнес за милиарди и е изгубил много. Не би трябвало парите на американците да отиват за войната на Байдън.

– Ще Ви върна малко обратно във времето, когато още от дете сте били с непокорен дух. На какъв брой бяхте, когато решихте, че музиката е Вашето предопределение?

– Започнах да го съзнавам някъде към 5-и клас. Майка ми ми беше казвала, че мога да пея и съм го правила още в детската градина. Спомням си, че доста обичах да пея в старите трамваи. Майка ми все ме почукваше и ми споделяше: “Тихо! Сега не ”, само че хората ми ръкопляскаха. И в 5-и клас взех решение, че желая да се занимавам с музика и се самонаучих да изсвирвам на китара. После на екскурзии свирех и пеехме всякакви песни. А животът ме завъртя по този начин, че влязох в шоубизнеса. Бях модел на спортно-елегантни облекла в учебно заведение. Пътувахме с доста звезди.

– Сега имате проблеми с изявленията си по разнообразни тематики, а какво е било по времето на комунизма?

– Още от учебно заведение скачах против неправдата и съм изказвала мнението си. Например аз не бях комсомолец, тъй като ме наказаха. Не бях почтена, тъй като бях срещу всичко, което ми се постанова. Стигнах до пионерче. След това, когато започнах да пея, бях поканена от група “Кукери ” в Съветския съюз и там ме пуснаха. Прибирайки се от турнето, те ме поканиха да отпътува с тях за Западна Германия, само че тогава разбрах, че има една камара доноси против мен в районното и няма да ми издадат интернационален паспорт. Можех да вървя единствено в Съюз на съветските социалистически републики.

Имах проблеми с кварталния и с всички тайни ченгета към мен

Телевизията не ме показваше, макар че аз започнах да натрупвам почитатели с “Рок трио Милена ”. Когато пристигна перестройката, България реши да покаже пред Съюз на съветските социалистически републики, че е съвременна и има групи, които са шарени и с друг жанр музика.

Централен комитет на Комсомола стартира да ни кани да пеем на студенти и беше огромен ваучър, тъй като ние бяхме съвсем на тяхната възраст. Хората доста ни харесваха и по този начин цяла България разбра за нас, тъй като не бяхме виждали нито радиоефир, нито телевизия до този миг. Българска национална телевизия реши да ме демонстрират, само че да не се виждам доста, в случай че може, а единствено да се слушам.

– Как успявахте да поддържате стила си преди 1989 година?

– Нямаше такива ботуши, каквито желая, нямаше и облекло. Дрехите си ги шиех сама от 5-и клас. В Народния спектакъл имаше един обущар, който правеше обувки по поръчка, доста качествени, за другите представления. Страхотен занаятчия.

При него си поръчвах основата на обувките, а от железарията си купувах катарами и капси. Междувременно като дребна бях гледала татко ми по какъв начин си прави калъфки за ножове. Той беше екскурзиант и имаше огромни, красиви ножове, на които им шиеше калъфките. Знаех от него от кое място купува кожи и по какъв начин работи и с помощта на това и на неговите принадлежности аз си наковах ботушите. Сложих им синджири, катарами. Направих ги безспорен пънк.

– Съдебните каузи, през което преминахте в последно време, съумяха ли да Ви накарат да си мерите думите?

– Не. Не ме трансформираха с нищо. По-хубаво от това да казваш нещата непосредствено, няма. Да таиш някакви неща в себе си е негативна сила, която разяжда индивида и го прави нездравословен за обществото. Против съм лицемерието и си припомням по какъв начин преди време се пробваха да ме вербуват да стана “слушалка ” и да предавам диалозите от “Кравай ”, като ми подсигуряваха, че няма да имам проблем с радио и телевизия. Казах им, че не съм подобен човек и в никакъв случай няма да го направя.

Омерзена съм, че откогато стана този проблем с ЛГБТИ, Министерството на културата ми отхвърля плановете. Тази година за 13-и път направих Power of Music Festival, посредством който подтиквам млади създатели да пишат българска музика и ги групирам от цяла България. Умишлено съм отхвърляна, тъй като хора в комисията, които правят оценка плановете, симпатизират на ЛГБТИ обществото, обвързани са финансово с тях. За разлика от тях “Музикаутор ” поддържаха фестивала ми, за което им благодаря. Преди 2 години избрани хора ме предизвестиха да си затворя устата, тъй като ще има последствия. Аз им споделих, че няма по какъв начин да си я затворя. И ето ги последиците…

Симона Димитрова, 24 часа

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране