16.10.2020 | 22:07
Минеков: „Събудихме“ Европа
Разбраха за корупцията в България, за унищожената медийна среда, разбраха за това, че се живее в насилие, каза професорът

Краката на мафията са подрязани много тежко. Вече има резултат от протестите, говори се свободно, а някои медии “започнаха да се отварят”. Основното е, че “събудихме” Европа и там разбраха за корупцията в България, за унищожената медийна среда, разбраха за това, че се живее в насилие, в принуда. Мисля, че това е добър резултат и че нещата вървят към успешен край.

Това заяви пред БНР проф. Велислав Минеков от “Отровното трио”, което организира протестите в столицата.

Проф. Минеков коментира хипотезата за спечелване на следващите парламентарни избори от сегашните управляващи, като посочи, че тяхната цел е на всяка цена те да правят изборите.

Те са свикнали да фалшифицират избори, да произвеждат невалидни бюлетини, да плащат на хора, които живеят в мизерия. Те са свикнали да правят тази фалшификация, за да бъдат вечно на власт. Заплахата беше да има предсрочни избори и затова те бяха съгласни да се пролее кръв на площада, да бъдат измъчвани майките от “Системата ни убива”, затова поведението им беше такова през целия протест. Целта е да оцелеят няколко личности и да стигнат цели до края на месец март, дори с всякакви жертви.“, каза още той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране