24.04.2015 | 20:39
Мис България обърна резбата
След седетки връзки с мъже Симона Величкова осъзнала, че си пада по жени

Мис българия 1997 Симона Величкова, която изненадващо обяви, че има връзка с една от най-известните у нас лесбийки Деси Петрова -Солджъра и живеят заедно в ловешкото село Ъглен, е обърнала резбата след житейска драма, пише „Уикенд“. След куп връзки с мъже и щастлив брак една от най-красивите българки оповести, че вече харесва своя пол.

Активистката за правата на родните лесбийки, гейове и бисексуални Деси получила предложение за брак от Симона по време на гей парада „София прайд“ преди 2 години. Миската била твърдо решена да впечатли любимата си и публикувала статус във Фейсбук: „Десислава Петрова, ще се омъжиш ли за мен?“, докато двете марширували рамо до рамо на прайда. Когато Деси прочела статуса ѝ в интернет, Симона ѝ връчила красив годежен пръстен. Двете планирали да се бракосъчетаят на кораб в международни води.

„Никога нищо не сме крили от никого. Десислава е човекът, заради когото разбрах, че си падам по хора от същия пол. Открих се твърде късно, но е добре, че се случи, че опознах себе си. Когато Деси ме целуна за първи път, първия човек, на когото казах на сутринта, беше бащата на дъщеря ми. Той се засмя и не ми повярва. Каза, че това няма да продължи повече от 3 месеца“, без притеснение разказва Симона.

1 коментар

  1. вон каза:

    нема кво

    голема лабота

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране