30.07.2020 | 0:43
Мисирките на властта в истерия след „гаф“ на репортерка на БТВ
Канна Рачева съобщи безспорния факт, че хиляди българи в чужбина протестират срещу Борисов и Гешев

Медиите на властта изпаднаха в истерия след предаване на живо на Btv.

По време на живо включване от протеста в София репортерката Канна Рачева не разбра, че е в ефир и се чу да казва: „Аз за протестите в чужбина не знам, ще си измисля“. След което „постоя безмълвно в кадър, докато й говореха в слушалката“, тържествуват медиите на властта.

Всъщност случилото се е не е никакъв гаф, защото по-късно Рачева каза, че и хиляди български граждани в чужбина протестират срещу Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Което е безспорен факт! След това телевизията включи кореспондентите си в чужбина, от чиито репортажи бе потвърдено, че това действително е така.

Преките включвания обаче не бяха взети под внимание от мисирките на властта, очевидно получили множествени оргазми че най-после са „хванали гаф“ на омразната на Бойко Борисов Btv.

Жалкото в случая е, че дори и Кеворк Кеворкян се „възмути“ от случилото си.

Късно вечерта в сряда, Канна Рачева написа следното на страницата си във „Фейсбук“:

„По време на жива връзка често не знаем как да си завършим изреченията, чакаме информация до последно. И тази вечер, докато се уточнявах с продуцента, не знаех никакви подробности за протестите в Централна и Западна Европа и нямах идея какъв ще е финалът на моята жива връзка. Това са нормални, всекидневни ситуации в нашата работа. Разбирам как може да са прозвучали думите ми, но вярвам, че не се налага да обяснявам дали „си измислям“ информация или не…“.

Проправителствените медии обаче удобно пропускат невероятната драма на Нова Домусчиева телевизия, чиито репортери са гонени, унижавани и освирквани от протестиращите. Хилядите граждани атакуват и журналистите от БНТ. За да си нямат проблеми, представителите на държавната телевизия са махнали логото на БНТ от микрофоните си…

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране