01.08.2015 | 11:30
Москов предвижда разпад на Реформаторския блок
Структурата вече била изчерпана

Здравният министър Петър Москов обяви, че управляващата коалиция е нестабилна и трябва да се предоговорят параметрите на споразумението. Москов призна категорично: Проблем има!

В разгара на лятото, но след като се разпусна парламента, управлението на страната изглежда повече от несигурно. „Препотвърждаване на параметрите трябва да има. Избирателите на ГЕРБ и РБ са притеснени“, каза Москов пред Нова ТВ.

За пореден път ставаме свидетели, че РБ заби нож в гърба на Борисов, а целта беше да постигнат своите „реформи“, които обаче не успяха да минат.

Москов призна, че Борисов има право да ги напада. „РБ имат основателни претенции към ГЕРБ и ГЕРБ има основателни претенции към реформаторите“, допълни Москов.

Според здравния министър не е редно да се говори през Фейсбук, но явно със своя съпартиец Радан Кънев не е споделил това. Кънев е в Америка и от там събра смелост да се опълчи на Борисов, защото явно на живо не му стиска да се опълчи.

Москов не вярва, че може да се стигне до предсрочни парламентарни избори. Москов си призна за вътрешнопартийната криза. „Тази структура е изчерпана“, каза министърът и добави, че трябва да се водят разговори в Блока, защото има разединение. „Начина на взимане на решение трябва да бъде ясен и публичен“, каза той.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране