12.05.2019 | 0:43
МВР издирва убиеца на 38-годишна жена от Костенец
Жертвата Милена Шишкова беше намерена с огнестрелни рани в главата близо до къщата, в която живее с 15-годишния си син в Костенец

Продължава издирването на 43-годишния Стоян Георгиев Зайков, известен с прякора Чане, съобщи МВР.

Той е заподозрян за убийството на 38-годишната Милена, с която е живел на съпружески начала.

Кървавият инцидент стана в петък сутринта. Жертвата Милена Шишкова беше намерена с огнестрелни рани в главата близо до къщата, в която живее с 15-годишния си син в Костенец.

Убитата жена е имала фризьорски салон и траурна агенция в града. По информация на МВР заподозреният има няколко криминални регистрации и е лежал в затвора за кражби, работи като каменоделец.

В петък сутринта сестрата на убитата Милена отишла до дома ѝ, след като тя не отговаряла на телефона си. В къщата обаче попаднала на кървави следи и веднага подала сигнал в полицията.

Пристигналите на място криминалисти открили мъртвата жена на полянка край улицата, на метри от дома ѝ. Установено е, че тя е с огнестрелни рани в главата. Оръжието не е намерено, но по първоначални данни куршумите са 22-ри калибър.

Стоян Зайков и Милена Шишкова живеели на съпружески начала, но в последните две години се разделяли и събирали. Преди кървавия инцидент мъжът живеел в друга къща в Костенец. Той  ревнувал жена си, пише „24 часа“. Не е ясно дали тя е имала връзка с друг мъж.

От около месец Стоян следеше Милена, разказва сестрата на убитата фризьорка Славяна Шишкова.Тя отхвърля версията любовен триъгълник да е причина за убийството.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране