20.05.2019 | 14:04
На вниманието на Деси Радева: Румен Радев гушна майката на Бербатов
На срещата с държавния глава я придружавали и шампионите, а след като майката на футболната звезда провела разговор с Радев, в който го запознала с техните постижения, дошъл редът на традиционната снимка пред герба в сградата на „Дондуков“ 2

Румен Радев демонстрира повече от гостоприемство към майката на Димитър Бербатов, пише вестник „Ретро“. Преди броени дни Маргарита Бербатова била на посещение в президентството по случай спортните успехи на социално слаби младежи на международен форум в Абу Даби.

На срещата с държавния глава я придружавали и шампионите, а след като майката на футболната звезда провела разговор с Радев, в който го запознала с техните постижения, дошъл редът на традиционната снимка пред герба в сградата на „Дондуков“ 2.

Докато всички се строявали за фотоса, президентът заел място до Маргарита, но в последния момент, преди камерата да щракне, скъсил дистанцията с нея и я прегърнал през рамото, пускайки широка усмивка. Майката на футболиста останала доволна от кадъра, който веднага показала на приятели и познати в Благоевград. Въпреки че приветливостта на Радев я впечатлила, всеизвестен факт е, че Маргарита от години има други политически пристрастия и е една от знаковите фигури на ГЕРБ в родния си град.

Преди години Бербатова се забърка в шумен скандал, който я принуди да напусне поста си на главна сестра в МБАЛ-Благоевград. В същия момент тя стана и член на управляващата партия. Към момента Маргото, както я наричат близките ѝ, е шеф на Център за стари хора, но продължава да е член на ГЕРБ и активно да работи за дамската организация на партията. Напоследък обаче започнала да се поотдръпва, тъй като забелязала, че по нейни думи „се появявали много клиентелисти, които се записват и след 2-3 седмици вече искат да са шеф на нещо“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране