16.06.2024 | 23:05
Над 400 000 лв. от джоба на софиянци ще отидат за „София прайд“
Пък и ще блокират цяла София

Вече се гаврят и с паметта на покойните, като го правят на Черешова задушница!

Под „мъдрото“ управление на Васил Терзиев софийският гей парад вече ще окупира целия център на София на 22 юни – на Черешова задушница, пише в страницата си във Фейсбук заместник-председателят на ВМРО Карлос Контрера.

Така излиза, че в първата година на управлението на столицата от ЛГБТИ+, т.е. ППДБ-Спаси София, цяла София трябва да се съобразява с гей парада! Ако преди хомосборището се провеждаше в Княжеската градина, сега ще бъде пльокнато в цялата централна градска част – от площад „Ал. Батенберг“ до „Св. Александър Невски“ и обратно.

Отново хиляди полицаи ще бъдат струпани да пазят „София прайд“. Както обикновено държава и община ще пилеят държавните пари, за да пазят тези с флагчетата на дъгата. Вероятно сметката за данъкоплатеца ще надхвърли 400 000 лв. само за охраната … Кой и как плаща масрафа на целия гей парад е друга тема?! Сцени, озвучаване, логистика, медии, афтърпартита, събития преди, събития след. Откъде се финансира цялата тази дивотия? Кой я финансира, продължава с възмущението си Контрера, който е и общински съветник в СОС.

На всичко отгоре хепънингът ще се проведе точно на Черешова задушница, за което ние от ВМРО сме категорично против, защото това за нас е доста обидно и най-вече умишлено. Една от основните задачи на врещящите от „София прайд“ е да се борят и отричат традиционните ценности и по-точно да омаскаряват и обиждат православните ни традиции и вяра, защото били ретроградни, разбирате ли…

И като казвам хепънинг, обръщам внимание, че организаторите на гей парада говорят за „мирно протестно шествие“. Интересно за какво протестират. Ами за „юридическото регулиране на еднополовите партньорства, което ще продължи да бъде фокус“, уточнява още Контрера и дава и други важни акценти:

Между другото едно от лицата на гей парада тази година е Красимира Хаджииванова – съосновател на платформата „Майко мила“. Същата беше част от откриването на кампанията на Васил Терзиев и държа една безумна реч на сцената тогава. Същата е и ортак на Елисавета Белобрадова от ДБ. Само случайности и случайни работи.

Контрера уточнява и това, че той и ВМРО ще подкрепят „Шествие на семейството“ на 22 юни, защото за нас семейството може да бъде само от мъж и жена и техните деца. Другото е в сферата на психопатологията!

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране