02.06.2020 | 11:06
Наглост! Отговорна за скандала с боклука на мафия – повишена!
Славея Стоянова е нежната опора на олигарха – приватизатора на „Кремиковци“ Валентин Захариев, чийто скандални сделки също плачат за внимание

Безочие!
ОТГОВОРНА ЗА СКАНДАЛА
С БОКЛУКА НА МАФИЯТА – ПОВИШЕНА!
Славея Стоянова стана заместник-министър

БЕЗОЧИЕ!
Премиерът Бойко Борисов освободи Красимир – племенника на Тодор Живков от поста на заместник-министър на екологията (умишлено спестявам фамилията му – и този доскоро пореден властник както всички сегашни, както и тези в опозицията свети с отразената светлина на комунистически номенклатурни родове и на това обстоятелство дължи кариерата си).
.
На нейно място като заместник-министър слага Славея Стоянова.
Славея е онази, която с прекия си шеф – зам.министър Красимир е въртяла боклуците из страната ни. От 2015 г. насам тя е директор на дирекция „Управление на отпадъците и опазване на почвите“ в екоминистерството. (преди това – експерт в същата дирекция)
.
Тя носи отговорност наравно с освободения заради боклука на световни мафии зам-министър.
А ако не е знаела за връзките със световните мафии толкова години (практически невъзможно), ако не е знаела какво е ставала с боклуците и вноса им в България, значи не само не става за директор, не става дори и за редови служител – може би само за хигиенист в министерството.
.
Славея Стоянова е нежната опора на друг олигарх – приватизатора на „Кремиковци“ Валентин Захариев, чийто скандални сделки също плачат за внимание. (който пък беше дупе и гащи с друг олигарх – Атанас Тилев).
Вярно, Славея не е специализирала като Захариев в Русия – завършила е „биология“ в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“.
И пак е вярно – за нея не мога да посоча стотици и десетки милиони имане, както направих за олигарха Валентин Захариев, за да ги взима от моята книга олигарха Бобоков за проверка от разследващо-аналитичния модул на групировката и като следствие да прави списък с числа. (след проверката уставових, че разликите с моята книга са в три позиции от 31 общо)
Години наред тази нежна Захариева опора – Славея Стоянова въртеше металургията на Оловно-цинковия комбинат в Кърджали, който тровеше региона с отровни газове и води. Когато комбинатът фалира, веднага беше изстреляна в държавната администрация.

Само ще отбележа, че фирмата на двигателя й-олигарх „Финметалс“ е осъдена да заплати на държавата 420 МИЛИОНА ЛЕВА.
420 МИЛИОНА!!!!
Платено ли е? – На босия цървулите!
.
Този образ Захариев навремето беше обявен за Данъкоплатец № 1 на Република България от НАП и неговата тогавашна ръководителка Мария Мургина, въпреки че беше най-големият длъжник.
Имам маса разследвания и постове за олигарха и този скандал, посветил съм му и на него редове в мои книги, под моя натиск Мургина изгоря като шеф на НАП и беше дадена на съд. (бел.: обаче през 2016 ВКС напълно я оправда).
Данъкоплатец № 1 само чрез две офшорки („Скад Ко“, регистрирана в Кипър, и „Булстийл“, регистрирана в остров Ман) беше източил навън в чужбина над 100 милиона долара!
Как да забравя, че новият заместник-министър на екологията е била като опора в живота – основен мениджър на Валентин Захариев в житие-битието му в бизнеса. И после е трябвало да контролира друг бизнес – този с боклука и вноса му. В едно от онези министерства, където при всички едноцветни и разноцветни изредили се управления ролята на ДПС е водеща, макар и упражнявана зад кулисите.
.
–––––––––––
Безочието и наглостта на премиера Борисов наистина са безподобни. Демагогията на опозицията му с мълчанието й – също!
И не само с този пореден случай.
Само днес, само за днес той е вторият!
–––––––––––
Първият е, защото реве как БСП фалирала Корпоративна банка, ама на срещата със сръбския президент Вучич и думичка не обели за завръщането у нас на избягалия банкер-мошеник Цветан Василев.
.
****** Ясно ми е защо е така. Българското общество в голямата си част не е общество, а тълпа роби, оседлана от мафиоти-тарикати.
****** Ясно ми е защо Борисов и сие наглеят – ЕС и Запада ще преглътнат всичко, защото нямат властова алтернатива.
Имат я! И не е личностите на този или онзи, които се счита. Друг е механизмът.
.
ВЪПРОСЪТ.

Навремето, когато същите тези световни мафии трябваше да купят ЧЕЗ чрез Гинка Върбакова, аз запитах нещо премиера в един пост от няколкото в поредицата разкрития („Подземният свят на едно Гинче“)
_________________________
И сега във връзка с назначаването на поредното лице в министерско кресло отново го питам същото, като този път добавям към адреса на питането и Ахмед Доган в Сарая:
._________________________

(откъс от „Подземният свят на едно Гинче“, 11 март 2018

„НДрагета” се оказа стъпила в кабинета на словашкия премиер Фицо – сред съветниците му. Един „гад” (определение на Бойко Борисов) като мен – журналист, плати с живота си разкритията, които направи.
=======================
Г-н Премиер, Трябва ли да считам, че освен разни родни мафии „Килъри“ и световните мафии са стъпили не само при министрите ви
(засега мога да го докажа за двама),
не само сред елита от родни политици (вкл. опозиционни) и олигарси, но и пряко във Вашия кабинет?
Поканени лично от Вас, за да се здрависват и прегръщат с Вас, понеже стоите зад тази сделка и купувача в нея Гинчето?
========================
бележка: Публикацията ще бъде изпратена от мен на европейските органи на ЕС и външни министерства с искане за реакция. Тя ще бъде изпратена и на чешкия президент, на премиера им, на ръководните органи на ЧЕЗ, на чешки медии. Трябва да знаят, че освен пране на пари сделка за ЧЕЗ, както стана с фотоволтаиците няма да има. Такъв е замисълът – за хора като тях и с тяхната информираност ще стане ясно защо. Най-вероятно споразумяването с Гинчето ще отнесе и кариерите на тях самите.
***** (край на откъса от онзи пост от 2018 г.)
.
***** БЕЛЕЖКА С Постановление 13791/18 от мин. г. Прокуратурата отказа да образува наказателно производство срещу опиталата се да приватизира ЧЕЗ Гинка Върбакова за разкритото от мен пране на мръсни мафиотски пари за няколкостотин милиона евро и за документни измами за 200 милиона евро заради „изтекла давност”. Отново ще отбележа, че никаква давност не беше изтекла. И че само разни властови, олигархични и прокурорски идиоти у нас си мислят, че случаят са го приключили с тази „давност“.
***** БЕЛЕЖКА – министър Нено Димов на екологията изгоря от поста си, беше арестуван и е разследван. Пак напомням – новата зам.министърка като директор е отговаряла за контрола върху боклука в България, вноса и износа му.
,
.
ПОСЛЕДСТВИЯТА
Ако така продължава с безочието на властта и нейните ръководители, не е далеч моментът, когато преглътнатото от нашите държави-официални партньори дълбоко, до дъно ще се натика обратно в гърлото на нашите управници. И на скритите им повелители!

Григор Лилов

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране