31.08.2020 | 0:00
Най-после: Тити Папазов се скрива от медиите
Не иска привържениците да се настройват срещу клуба заради негови изказвания

Притежателят на 35% от акциите на футболния „Левски“ Константин Папазов заяви, че прекратява медийните си изяви, свързани с отбора. С публикация в профила си в социалните мрежи той заяви, че не иска привържениците да се настройват срещу клуба заради негови изказвания.

Баскетболният треньор, който е втори по сила акционер в клуба след Наско Сираков (притежател на 51% от акциите), декларира, че ще продължи да помага на ръководството, треньора и футболистите, като изтъкна тяхното желание за работа, въпреки тежката финансова ситуация в клуба.

„Всеки един човек в живота си има успехи и неуспехи, победи и загуби. На днешният ден преди 12 години националният отбор на България по баскетбол победи Италия с 81-80. За последен път това се е случвало в годината на моето раждане 1967. Имах огромната чест да бъда помощник треньор на легендарния Пини Гершон. За мен този ден винаги ще бъде специален.

Това може би е и причината именно днес да взема важно решение за себе си. Винаги съм смятал, че огромният капитал на „Левски“ са неговите привърженици. Те се тези, без които не може да се оцелее. Те са тези, без които не може да спаси 106-годишна история. Като човек, който много иска и пропагандира, че единственият верен път към спасението е ОБЕДИНЕНИЕТО на ВСИЧКИ фенове силно обичащи „ЛЕВСКИ“, не искам по никакъв начин хора, които не ме харесват или не харесват медийните ми изяви, да се настройват срещу клуба заради мен.

От днес прекратявам всякакви участия и интервюта по повод ПФК „Левски“. Това по никакъв начин няма да ми попречи да бъда безрезервен, какъвто съм бил до днес. Оставам твърдо с Наско Сираков и Павел Колев и зад НС и УС. Оставам твърдо и зад прекрасните момчета и треньори, които заедно с ВЕЛИКАТА „синя“ публика вече седем месеца спасяват любимия клуб. Вероятно този сезон няма да станат шампиони, но те вече станаха шампиони по морал.

Ще има медии, на които ще липсвам, ако искат могат да ме видят в залата където преминаха повече от четвърт век от живота ми. Само „Левски“!“, пише Папазов.

Преди дни стана ясно, че средствата, с които са изплатени последните заплати в клуба, са дошли от фирма на Папазов. В предаването „Тази сутрин“ по bTV той заяви, че е получил средствата като заем от собственика на „Царско село“ Стойне Манолов.

В същия разговор Папазов разкри, че краткосрочният заем е трябвало да остане в тайна, а за него е знаел, както Наско Сираков, така и председателят на Националния клуб на привържениците на „Левски“ Степан Хиндлиян.

„Казах истината само на един човек и той ме предаде – Степан Хиндлиян. Смятам, че на 31 юли съм направил най-правилното нещо за „Левски“ в този момент“, заяви тогава Папазов.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране