02.06.2019 | 22:03
Най-скъпият футболист в света Неймар обвинен в изнасилване
Започна разследване

Името на най-скъпия футболист в света Неймар беше замесено в грандиозен скандал. Бразилската звезда на Пари Сен Жермен е обвинен в изнасилване, гръмнаха медиите в родината му.

В петък, 31 май, в полицията в Сао Пауло, в района на Санто Амаро, е постъпило заявление, в което се твърди, че Неймар е извършил престъплението на 15 май в Париж. Тя обаче се чувствала емоционално срината и се страхувала да заведе дело в чужбина.

Към момента името на жената се пази в тайна.

Според оскъдните информации за случилото се, Неймар се запознал с предполагаемата си жертва в „Инстаграм“. След запознанството в социалните мрежи дамата се навила да му гостува в Париж. Срещнали се в хотел във френската столица, като Неймар бил в нетрезво състояние.

Момичето и футболистът си разменили ласки, но след това по думите на жената, бразилецът проявил агресия и насилие, и извършил полов акт без нейно съгласие.

Жертвата разказала, че се върнала в Бразилия на 17 май, но била много изплашена, за да се обърне към полицията още на френска територия.

В родината на Неймар започва разследване.

Най-скъпият футболист в света в момента е на лагер с националния отбор. На Бразилия предстоят контроли с Катар и Хондурас.

Скандалът с Неймар идва месеци след като и друга голяма футболна звезда – Кристиано Роналдо, също беше обвинен в изнасилване – от Катрин Майорга.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране