16.03.2015 | 19:23
Намериха мъртъв културиста, който изчезна през февруари
Бай Радо най-вероятно и починал от измръзване, трупът му е полуизяден от диви животни

Изчезналият асеновградски културист Радостин Парев е открит мъртъв снощи в района на село Крумово, съобщи TrafficNews.bg. Трупът е намерен близо до оградата на военното летище. Бил е в доста лошо състояние, наяден от диви животни.

Тялото е откарано за аутопсия, като по първонални данни патолозите не са открили следи от насилие. Причината за смъртта вероятно е измръзване, назначени са множество експертизи , които да покажат дали в кръвта на мъжа е имало някакви упойващи вещества. 36-годишният мъж, известен в Асеновград като Бат Радо, е видян за последно на 8 февруари в Пловдив в района на Халите.

Предишният ден той направил ежедневната си тренировка във фитнесзалата, в която тренирал, след това си напазарувал в съседния денонощен магазин, а по-късно отишъл в местния клуб „Де Лукс“. Там обаче охраната не го пуснала, тъй като преди имал някакви пререкания в заведението. По-късно дошъл до Пловдив, където се забавлявал в клуб в центъра на града.

Майка му Христина Семерджиева и вторият му баща Костадин Шопов подали жалба на 12 февруари. Първите дни телефоните му давали свободно, но на 11 февруари, двата апарата вече били изключени.

Радостин имал магазин за спортни храни и хранителни добавки „Гладиатор“ на ул. „Александър Стамболийски“. Голяма част от времето си младият мъж прекарвал там, тъй като до магазина имал гарсониера, в която живеел. Няколко часа на ден Радо тренирал във фитнеса, грижейки се за изключително атлетичното си тяло. Преди три години семейството преживяло друга голяма трагедия- инфаркт убил по-малкия брат на Радостин.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране