09.08.2019 | 13:24
Напрежение в ЦСКА! Люпко разкри, че Бодуров прави проблеми в отбора
Сърбинът скочи на съдията, порязал "армейците" срещу Зоря

Капитанът на ЦСКА Николай Бодуров търси грешките в другите и затова не играе за отбора. Това каза треньорът на „червените“ Люпко Петрович след равенството 1:1 със Зоря (Луганск) в първи мач от третия предварителен кръг на Лига Европа.

Централният защитник изненадващо не попадна в групата за домакинската среща, като преди началото на двубоя информация не беше дадена. След края на двубоя треньорът Петрович обясни причините.

„Николай Бодуров не успя да бъде в ритъм с мачовете и е уморен – затова не е в групата. Аз избрах днес да не играе, тъй като прави проблеми в отбора. Когато играе, търси грешките в другите“, каза Петрович.

Заелият мястото на Бодуров Петър Занев обясни, че колегата му е лидер. „Ние си имаме капитан и това е Бодуров. Той е лидер и много добър футболист, но не мога да коментирам повече“.

След двубоя Петрович отдаде негативния резултат за ЦСКА и на решенията на съдията. Попадението за Зоря падна след спорна дузпа в края на първата част.

„Не съм доволен от равенството, тъй като не мога да проумея, че в Европа има такива съдии. Свириха фаулове срещу нас, за тях нас. Жълти картони ни даваха на всеобщо основание, а за груби техни фаулове не показваше“, каза Петрович.

Сръбският специалист добави, че дузпа за гостуващият отбор не е имало. „Това, което видях е, че ръката му беше назад, а топката го удари в гърдите. Мисля, че не беше абсолютно никаква дузпа“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране