08.10.2019 | 23:20
Националът Галин Иванов: Хората са доста злобни, трябва да гледаме сърбите
Футболистите сме най-разочаровани, каза халфът

Галин Иванов говори пред медиите в началото на лагера на националния отбор преди европейските квалификации с Черна гора и Англия. Селекцията на Красимир Балъков гостува в Подгорица в петък от 21:45 часа, а домакинството на „трите лъва“ е в понеделник на „Васил Левски“ (също от 21:45 часа).

„Защо да съм нервен? Трябва да сме спокойни всички, имаме мач, което е най-хубавото. Надявам се да победим. Надявам се да се отпуснем и да се насладим на играта“, каза асът на Славия.

„Цената е всеки мач да изглеждаме по-добре, да успяваме да изпълним тактическите указания на старши треньора, да израстваме повече“, коментира Галин Иванов.

„Нека мислим първо за Черна гора, след това за Англия. Чака ни тежък мач в петък“, продължи халфът.

„Малка държава сме и трябва да се подкрепяме, за да продължим нагоре. Със сигурност феновете са разочаровани, но ние, футболистите, сме най-разочаровани. Ще върнем хората с добра игра и с раздаване на терена до последния съдийски сигнал“, каза Галин Иванов.

„Хората са станали доста злобни, донякъде е разбираемо. Трябва да се държим и да се подкрепяме. Не съм чувал сърбин да каже лошо за друг сърбин. Поне малко трябва да вземем от тях“, завърши опитният халф.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране