05.12.2020 | 14:18
Небивалици от ГЕРБерски депутат: Жененият гей Йозеф Сайер се заразил с джендърство от Брюксел
Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията...

Унгарският евродепутат от „Фидес“ Йозеф Сайер (известен с хомофобските си позиции) беше арестуван при опит да избяга по водосточната тръба от нелегално секс парти с 25 мъже в Брюксел. Сайер изпадна в немилост и освети лицемерие на ултраконсервативната си политическа линия, Орбан се разграничи безусловно от автора на новата конституция на Унгария, а медиите в Будапеща удобно „проспаха“ целия скандал.

Българският депутат от ГЕРБ Георги Марков – автор на похвалното слово „Феноменът Виктор Орбан – обаче има свое собствено обяснение на невероятния куриоз.  А именно: „Зарази се човечецът от джендър идеологията„.

В интервю за БНТ бившият конституционен съдия обясни поведението на унгареца не с друго, а с „14-годишния му престой в Брюксел“, и заключи, че Сайер е „рекъл да опита“ (да се включи в групова сесия за хомосексуални ласки), понеже „това е голямо изкушение„.

Предлагаме ви откъса от разговора с Марков, а изводите оставяме на читателите – и на действащите евродепутати с повече от един мандат.


Георги Любенов: Унгария стана център на скандал заради евродепутата Йозеф Зайер, член на Фидес, партията на Орбан. Как си го обяснявате, г-н Марков? Депутат, известен с хомофобската си реторика, как така практикува тия работи в бардак в Брюксел?

Георги Марков: Страхотно ти благодаря за този въпрос! Йожеф Сайер е от основателите на Фидес от 1988 г. Той е юрист, малко по-голям от Виктор. Той е един от хората, които правят партията Фидес. Женен и с голямо дете. Жена му не е коя да е – тя в момента е конституционен съдия в Унгария.  Това е грешка на Виктор Орбан и се надявам да си я поправи.

Не трябва дълго да престояват в Брюксел евродепутатите!

Сайер е от 2006 г. (член на Европейския парламент) и този човечец се зарази. От сутрин до вечер 14 години слуша за джендър идеология, за гей бракове, за хомосексуални, бисексуални, трисексуални, многосексуални, транссексуални.

Ми той се зарази, то прихваща. Затова – в Брюксел евродепутатите по един мандат. Приятел ми каза, че вече в кафенето на Европарламента са се чифтосали по двама. Зарази се човекът от джендър идеологията.

Георги Любенов: Вижте какъв извод правите, г-н Марков, ако не беше той евродепутат и особено по-дълго време, нямаше да е… Значи като станеш евродепутат, казвате,.. там нещо става, така ли?

Георги Марков: Ама, приятел, ти нима не чу с какво почна сесията след изборите за Европарламента? Точно с Истанбулската конвенция. С какво завърши, бе, приятелче? Основното им лого на последното заседание беше македонско малцинство в България и отново джендър идеологията, гей браковете, пансексуалните и многосексуалните.

На Сайер 14 години му се е надула главата и рекъл да опита.

То това е голямо изкушение. С каквито се събереш, такъв си ставаш. Джендър парламент, Европарламент. 

Георги Любенов: Имате ли страхове, че унгарецът няма да е единственият?

Георги Марков: Ами да, те са били 25 евродепутати (б.р. само двама от останалите участници в купона са имали дипломатически паспорти), засега само той е казал. Човекът си хвърли оставката. Даже беше почетен гражданин на родния си град Шопрон – и това го сложи настрана.

Даде си оставката отвсякъде. Много се изложи човекът“.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране