25.01.2019 | 0:01
Нечуван гаф с внучето на Маги Халваджиян
Но вместо с обичайните поздравления, той бе сюрпризиран с неочаквани коментари за.. пола на детето

Маги Халваджиян напоследък е много активен в социалните мрежи, където обикновено споделя какво ново се случва в телевизионен план за него и екипа му. Култовото му шоу „Като две капки вода” се завръща на екран. Но докато страстите по новия сезон на формата тепърва ще се активизират в следващите месеци, други вълнения сега взеха връх в душата на продуцента.

Във виртуалното пространство стана нечуван гаф с любимото внуче на Маги. Това се случи след като той публикува актуална снимка, на която е заедно с вече доста порасналото си внуче Еди. Но вместо с обичайните поздравления, той бе сюрпризиран с неочаквани коментари за.. пола на детето.

„Как се казва малката сладуранка?”, попита потребителка, предизвиквайки изумлението на продуцента. „Сладуранка?!? Момче е!”, отвърна й той, видимо подразнен.

На фотоса малкият наследник, който иначе прилича много на татко си и баба си, е усмихнат в прегръдките на дядо си Маги Халваджиян, а дългите му руси коси се развяват небрежно. Вероятно именно те са станали повод за нелепото объркване от страна на някои хора.

Припомняме, че синът на Бедрос Халваджиян и Алекс Енева се роди няколко дни преди Бъдни вечер през 2014-та. Тогава щастливият татко написа в личния си фейсбук: „Дядо Коледа бил зает и пратил щъркела да го замества… Честита първа Коледа, Еди!”

„Велико е!”, пък беше щастливата публична реакция на стилистката Кремена Халваджиян, която е негова баба.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране