03.08.2015 | 0:04
Ненчо Балабанов продава наградата си от „Като две капки вода“
Не му трябвала кола, а пари

Ненчо Балабанов, който  спечели голямата награда от формата  „Като две капки вода“, сега продава чисто новата лъскава кола  за 30 бона. Той не изчака и два месеца да се порадва на лъскавия автомобил и вече е готов да го шитне и да му вземе парите.

Балабанов твърди, че иска да продаде   чисто новия червен  „Хюндай“, защото не му трябвал и си имал друга кола. Той даже пусна обява в профила си във Фейсбук, в която рекламира прекрасния си автомобил и обещава да си направи снимки с този, който го купи, автографи и прочие екстри, извън тези в колата.

Можеше да се раздели с нея тайно, а не да пуска обяви и да дразни продуцентите, фирмата „Хюндай“ и зрителите, които гласуваха за него, коментират разочаровани фенки, които гласували и допринесли за спечелването на колата. Критикари на Ненчо пък, които продължават да твърдят, че печалбата му беше нагласена и победител трябваше да бъде Фицата, сега се удрят в гърдите и пишат: „Нали ви казахме, всичко е нагласено! Ако не беше с връзки, трудно някой щеше да продава наградата си публично в интернет.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране