26.05.2015 | 10:46
Ненчо Балабанов спечели ”Като две капки вода”
Зрителският вот класира на трето място попфолк певеца Азис, а Филип Аврамов зае второто място
Актьорът Ненчо Балабанов е победителят в третия сезон на шоуто за имитации „Като две капки вода”.Рапърът Криско беше първият финалист, който отпадна от надпреварата за първото място. Зрителският вот класира на трето място попфолк певеца Азис, а Филип Аврамов зае второто място.

Ненчо заложи на Коцето Калки и песента „Векът на любовта”. „Първоначално мислех, че си направил грешен избор на песен, но ти ме опроверга”, заяви след неговото изпълнение Магърдич Халваджиян. След като четиримата финалисти Азис, Криско, Ненчо Балабанов и Филип Аврамов-Фицата получиха възможност сами да изберат своите финални преобразявания, дамите се обединиха в оригинални дуети за първи път от началото на сезона.

Милена Маркова-Маца и Жана Бергендорф подгряха сцената на финалистите, като се пробразиха в Елтън Джон и Ру Пол. Нона Йотова и Джуджи пък влязоха в обувките на двама от членовете на Драго от „Тоника СВ“ и Ваня Костова.

Филип Аврамов изпълни емблематичната песен на „Как ще ги стигнем” на Тодор Колев. „26 години минаха, а тази песен е още актуална”, обоснова своя избор Фицата. Изпълнението му спечели възхищението на Хилда Казасян и Фънки, а според Магърдич Халваджиян неговото изпълнение е било „нечовешко“.  Криско се превърна във фронтмена на Nirvana Кърт Кобейн, за да изпълни „Smells Like Teen Spirit“.

Един от големите хитове на Цеца Величкович представи Азис, който беше убеден, че ще зарадва хиляди фенове, които са искали да чуят песен с фолк звучене в „Като две капки вода”.
На финала присъства и специален гост – Петя Буюклиева изпя страхотно „It’s Raining Men“ като Марта Уош от Weather Girls.

оставете коментар

МИГNews.info не носи отговорност за коментарите на потребителите.
Коментарите подлежат на модериране.
Правилата за коментиране